Inspiratie

Mobiele woninginrichting

Mobiele wooninrichting

Een specialist op dit gebied is Bemelen mobiele woninginrichting. Bemelen woninginrichting geeft al meer dan 30 jaar in heel Limburg advies aan huis met betrekking tot woninginrichting. Gordijnen, zonwering, raamdecoratie, vloeren, karpetten, horren, insectenwering: Met behulp van stalen en foto's kun je in alle rust een keuze maken. Ervaar nu ook het gemak van Thuis combineren met Bemelen Mobiele Woninginrichting. www.bemelen-woninginrichting.nl

van Bemelen inspiratie


Kies uit een ruim assortiment:

Gordijnen
van Bemelen gordijnen en in-betweens

Rolgordijnen
van Bemelen rolgordijnen

Plissé gordijnen
van Bemelen plissé

Vouw gordijnen
van Bemelen vouwgordijnen

Verduisteringsgordijnen
van Bemelen verduisteren

In-betweens
van Bemelen gordijnen en in-betweens

Jaloeziën
van Bemelen jaloeziën


Rolluiken
van Bemelen rolluiken

Heerlijk, een huis inrichten precies zoals jij dat wil. Maar… hoe krijg je dat eigenlijk voor elkaar? In de praktijk is het nog knap lastig om je woning zoveel sfeer en stijl uit te laten stralen als je voor ogen hebt. Zeker als alles ook nog functioneel moet zijn. Zucht. Maar… heb je wel eens gehoord van woninginrichting aan huis?

Het gemak van thuis combineren

Je kunt natuurlijk advies vragen in een woonwinkel, of je online laten inspireren door plaatjes en informatie. Maar hoe weet je nu dat die gordijnen of houten jaloezieën ook in jouw huis mooi staan? En bovendien een praktische keuze zijn?
Ervaar het gemak van thuis combineren en kies voor woninginrichting aan huis! Elk huis heeft immers een andere lichtinval, kleurgebruik, stijl. Zelfs al voordat je er gaat wonen; maar ook jouw interieurwensen spelen natuurlijk een grote rol. Daarom is het erg prettig als adviseurs bij jou thuis komen kijken en helpen beoordelen welke raamdecoratie of welk type vloer een mooie keuze is!

van Bemelen inspiratie

Mobiele wooninrichting

Een specialist op dit gebied is Bemelen mobiele woninginrichting. Bemelen woninginrichting geeft al meer dan 30 jaar in heel Limburg advies aan huis met betrekking tot woninginrichting. Gordijnen, zonwering, raamdecoratie, vloeren, karpetten, horren, insectenwering: de specialisten van Bemelen komen graag bij jou thuis om je hierover te adviseren! Met behulp van stalen en foto's kun je in alle rust een keuze maken. Zo weet je zeker dat je nieuwe vouwgordijnen of juist waveplooi gordijnen perfect passen in jouw woonkamer. Qua stijl, kleur, functionaliteit én maat: want Bemelen meet jouw raam of vloer op, en monteert zelf de producten voor het beste eindresultaat.

Adviespunten

Het is heerlijk om te mogen nadenken over de inrichting van je nieuwe huis, of het herinrichten van de woonkamer die je inmiddels wel kunt dromen. Maar in de praktijk valt dit nog niet mee: er is veel te veel keuze, en hoe vind je nu de beste oplossing voor dat bijzondere raam in de keuken? Mobiele wooninrichting kan dan echt een uitkomst zijn. Je maakt gemakkelijk online een afspraak op de website van Bemelen woninginrichting, of breng een bezoekje aan een interieur adviespunt in Limburg voor meer informatie en inspiratie!

Misschien vinden ze dat ook leuk

Het vinden van de juiste badkamertegels

Het vinden van de juiste badkamertegels

De badkamer is in de meeste gevallen een van de grootste tegelprojecten in huis. De badkamer is de plaats waar tegels op de vloer en op alle wanden worden aangebracht. De keuze van de tegels voor wand en vloer moet goed worden overwogen, omdat ze bepalend zijn voor de sfeer in de badkamer.

Ultieme ontwerp-tip voor uw badkamer

Ultieme ontwerp-tip voor uw badkamer

Deze designtip voor de badkamer is eenvoudig te gebruiken en heeft een immens effect! In dit item leggen we uit hoe je een heel eenvoudige techniek kunt gebruiken om de badkamer veel effectiever te maken, onafhankelijk van de tegel die je gebruikt!

10 wetenswaardigheden over het thema badkamer

10 wetenswaardigheden over het thema badkamer

Hoe lang brengen mensen gemiddeld door in de badkamer?
Wat zijn de trends voor de komende jaren?
En hoe groot is de gemiddelde badkamer?
Naar aanleiding van een uitgebreide studie is men hierachter gekomen. In onze blog kun je de 10 belangrijkste feiten achterhalen!

Betonlook in de badkamer

Betonlook in de badkamer

Betonlook is al lang gevestigd in de outdoorsector. Vooral patiotegels zijn erg populair in deze puristische look. Maar inmiddels blijft de betonlook niet langer beperkt tot buitenruimten. Het wordt nu ook steeds meer in binnenruimtes toegepast zoals badkamers!

Tegeltrends: zwart en wit is weer

Tegeltrends: zwart en wit is weer "in"

Sommige trends gaan nooit weg. Dat is ook zo bij de tegels, die in deze blogpost worden vermeldt. Tegels in zwart en wit! Er zijn talloze manieren om een tijdloze stijl te creëren in de badkamer, keuken of woonkamer. Slechts een van deze creëert een zeer speciale sfeer. De sfeer van zwart en wit!

Tegels in de woonkamer

Tegels in de woonkamer

Laat je inspireren om tegels in je woonkamer te leggen. 
Tegenwoordig is er enorm veel keuze in formaten en uitvoeringen.
Zelfs houttegels die van echt hout niet meer te onderscheiden zijn behoren tot de mogelijkheden.

Vilbostone en Vilbostoneplus van Villeroy & Boch

Vilbostone en Vilbostoneplus van Villeroy & Boch

Vilbostone is de naam van de porcellanato tegels van Villeroy & Boch. Vilbostone is een eigennaam, die dus alleen door Villeroy & Boch wordt gebruikt voor zijn eigen porcellanato.

Antislip klassen

Antislip klassen

Onze merkfabrikanten bieden hun tegels vaak in verschillende antislipklassen aan. Volgens de EG-bouwproductenverordening moet elke vloer veilig zijn voor de toepassing waarvoor je deze gebruikt. Daarbij is de slipweerstand een van de vereisten voor de vloer.

Modulaire tegelseries

Modulaire tegelseries

In onze online winkel vindt u talrijke tegelseries, die modulair zijn. Dit betekent dat de tegels niet alleen beschikbaar zijn in één formaat, maar in verschillende combineerbare formaten.

Voegkleur

Voegkleur

Hieronder kun je informatie vinden om je te helpen de juiste voegkleur te kiezen.

Voegbreedte

Voegbreedte

Kies de juiste voegbreedte bij uw tegel.

Tegellijm

Tegellijm

Waar moet je op letten als je tegels gaat aanbrengen.

Variatie- en kleurspellen voor authentieke vloeren en wanden

Variatie- en kleurspellen voor authentieke vloeren en wanden

Sommige series worden geproduceerd met een speciale variëteit omdat in de natuur geen steen hetzelfde is en een betonnen vloer verschillende verweerd is. In sommige series vindt u bijvoorbeeld een label dat aangeeft dat de tegels van uw keuze in verschillende tinten worden afgeleverd.

Terras en woonkamer samengevoegd

Terras en woonkamer samengevoegd

Het idee is niet nieuw om woonruimtes zo open en helder mogelijk te bouwen. Vooral bij het plannen van nieuwe gebouwen is het belangrijk om zelfs de kleinste nissen zo open en ruim mogelijk te maken. Geen wonder dat steeds meer ruimte in en rond het huis worden betrokken bij de moderne bouwwijze.

Tegel slijtgroepen

Tegel slijtgroepen

Wat betekend de slijtgroep bij tegels eigenlijk en hoe duiden de tegelproducenten deze aan.

Gerectificeerde, niet-gerectificeerde tegels

Gerectificeerde, niet-gerectificeerde tegels

Onder een aantal tegels staat bij de productdetails aangegeven: Gerectificeerd: Ja
In het hieronder beschreven blog wordt dit duidelijk uitgelegd.
Sommige tegels zijn zowel als gerectificeerd en niet gerectificeerd te bestellen.
Voordeel van gerectificeerde tegels is dat men met een extreem smalle voeg kan werken.

Categorieën

Bezoek onze Showroom

Tegelstudio Showroom

Vind ons op Facebook

Tags