Kronos Ceramiche - Rocks

Kronos Ceramiche

Rocks

Formaten
30x60, 30x120, 60x60, 60x120
Kleuren
Alta, Mix-Dark, Mix-Light, Silver Black, Silver Grey, Silver White
Oppervlakken
naturale

Kronos Rocks - Ruw natuurgevoel

Natuursteen is iets speciaals: onregelmatige en gevarieerde oppervlakken en een grenzeloos natuurgevoel! De serie Rocks van de Italiaanse fabrikant Kronos Ceramiche straalt precies deze natuurlijke flair uit.

Doordat de fabrikant de Rocks serie authentiek modelleert in keramische tegels produceert met als voorbeeld het meest verschillende natuursteen, krijgt het de sfeer van steen bij u thuis. Rocks is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en zes verschillende natuursteenontwerpen die uw huis in uw individuele oase van welzijn transformeren.

Deze serie is verkrijgbaar bij Tegel-Studio Tienray. Bent u geïnteresseerd in deze serie? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.
Artikel: 21

Zes natuurlijke stenen ontwerpen

Van lichte crèmekleurige en witte tinten tot donkergrijze en antracietkleurige tinten, Rocks is gemaakt voor elk ontwerp. Het bijzondere aan de kleurtinten is dat met het veranderen van de kleur ook de oppervlaktestructuur van de tegel verandert. Sommige kleuren zijn daarom heel verschillend in hun effect: sterke aderen, opvallende structuren en duidelijke kleurverschillen binnen een tegel. Dit veroorzaakt een ruw, gevarieerd en natuurlijk vloerbeeld. Hoe minder structuren op de tegel zichtbaar zijn, hoe rustiger en edeler de tegel toont. De Rocks-serie is verkrijgbaar in zilverwit, zilverzwart, zilvergrijs, Alta, goud en Oppdal.

Decoratieve tegels voor de perfecte look

De hoogwaardige decoratieve tegels kunnen spannende onderbrekingen in uw tegeltableau veroorzaken. Bijzonder goed kunnen de decortegels zoals bijvoorbeeld mozaïek strips worden gebruikt in de wanden van de doucheruimte of achter uw sanitair zoals wastafel of toilet. De mozaïek decortegel in zeshoekige ontwerp van zeer hoge kwaliteit ziet er nobel uit. De combinatie van verschillende decoratieve elementen is mogelijk maar ze moeten dan selectief worden gebruikt, om de ruimte niet te druk te maken. Onze servicemedewerkers staan voor u klaar voor een persoonlijk gesprek.

Kronos-Ceramiche-Rocks-mix-light
Kronos-Ceramiche-Rocks-mix-light

Kronos-Rocks-mix-white
Kronos-Rocks-mix-white

 

Voor kijk en tastzin

De serie Kronos Rocks is ontworpen voor vele zintuigen. Een bijzonder kenmerk is dat de structuren op het tegeloppervlak voelbaar zijn. Dit zorgt niet alleen voor een authentiek uiterlijk van de tegel, maar ook voor een tastbaar verschil met klassieke tegels. Creëer een gezellige, vriendelijke sfeer met de kleur goud. Geniet van een elegante ambiance met de kleur Alta - een nobele antracietsoort. Alles is mogelijk met Kronos Rocks! Vooral met de hoogwaardige decoratieve tegels kunt u opvallende en elegante accenten aanbrengen.

Voor binnen en buiten

De Kronos Rocks-serie is ook perfect voor buitenshuis. De tegels worden ook gebruikt voor het ontwerp van spa's, wellness-inrichtingen en zwembaden. De tegels kunnen zowel op de muur als op de vloer worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld verschillende kleuren van de serie combineren. Rocks is bijzonder goed bestand tegen weersinvloeden. Daarnaast is bij het ontwerp van de serie speciale aandacht besteed aan een lange houdbaarheid. Dienovereenkomstig is de serie eenvoudig schoon te maken en zeer robuust.