Kronos Ceramiche - SKE 2.0 Wood Terrastegels

Kronos Ceramiche

SKE 2.0 Wood

Formaten
60x60, 20x120, 40x120
Kleuren
oak, maple, nut, kauri, ebano, faggio, rovere
Oppervlakken
naturale

Natuurlijke uitstraling op het terras

Warme en koele houttinten stralen U op het terras tegemoet met de serie SKE 2.0 Wood van de fabrikant Kronos Ceramiche. Een combinatie van praktische eigenschappen van keramiek en een natuurlijk, elegant uiterlijk creëren het ideale terrasoppervlak. Met twee centimeter dik zijn de platen zeer robuust en geschikt voor de hoge eisen van de buitenruimte.

Houtlook in plaats van natuurlijk hout

Keramische tegels in een natuurlijke houtlook worden steeds populairder. Het gebruik ervan in plaats van echt hout schuilt in de technische eigenschappen van keramiek: ze zijn duurzamer en behouden lang hun structuur. De tegels kunnen wel zestig jaar meegaan zonder hun esthetiek te verliezen. Tegels zijn ook veel gemakkelijker in onderhoud dan natuurlijk hout; ze hoeven niet te worden geïmpregneerd, geolied en geschuurd. Ondertussen zijn de oppervlaktestructuren van tegels met houteffect zo perfect dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout.

Deze serie is verkrijgbaar bij Tegel-Studio Tienray. Bent u geïnteresseerd in deze serie? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.
Artikel: 15

Keramische tegels voor buiten

Natuurlijk zijn de tegels uit de SKE 2.0 Wood-serie vorstbestendig. Door het droge persen hebben ze een zeer lage wateropname, wat ze tot ideale producten voor buiten maakt. Ze zijn slipbestendig door de slipweerstand van R11c en tot een kantelhoek van 19 ° - 27 ° graden en door de classificatie C zelfs voor zwembadgebieden geschikt.

Innovatieve structuren & ontwerpen

De SKE 2.0 Wood-serie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het combineert een reeks klassieke, gestructureerde plankenlooks in verschillende breedtes en effen gekleurde houtlooktegels met een gegroefde lengteconstructie. De gegroefde tegels zijn verkrijgbaar in drie kleuren: ebano, rovere en faggio. De tonen variëren van een zeer lichte beige-grijze tint, via een warme, rijke bruine tint tot een donkere walnoottint. De tegels in natuurlijke houten planklook zijn verkrijgbaar in vier kleuren: maple doga, oak doga, nut doga, en kauri doga. De gevarieerde structuur met noesten en nerven creëert een opwindend, natuurlijk totaalbeeld voor een ontspannen sfeer op het terras.

Formaten voor grote en kleine oppervlakken

De serie SKE 2.0 Wood is in 60x60 cm, 20x120 cm en 40x120 cm beschikbaar en kan dus voor grote en kleinere oppervlaktes gebruikt worden. Er mag echter niet van uit worden gegaan dat kleine ruimtes alleen met kleine tegels kunnen worden betegeld: grote tegels kunnen de ruimte optisch uitrekken en zijn daarom ook geschikt voor kleinere ruimtes. Als u vragen heeft over uw individuele buitenconcept, helpen onze servicemedewerkers u graag verder.