Lea Ceramiche - Basaltina Stone Project

Lea Ceramiche

Basaltina Stone Project

Formaten
60x60, 60x120, 30x60
Kleuren
lappata, naturale, sabbiata, sabbiata velvet, scalpellata, stuccata
Oppervlakken
lappata, naturale, sabbiata, sabbiata velvet, scalpellata, stuccata

Project: Authentiek natuursteen

Basaltina Stone is geen normale serie van Lea Ceramiche. De Italiaanse fabrikant spreekt van een project vanwege het feit dat alles precies op de originele steen geënt is zoals kleur, verwerking, structuur en gevoel. Het project Basaltina Stone was gemaakt van keramiek, maar dit is door de perfecte uitvoering niet te zien. De grijze, moderne tinten passen bij een stijlvolle inrichting en klassieke houten meubels. Overtuig jezelf!

Zilveren tinten, elegante formaten

Basaltina Stone Project realiseert basalt in vele nuances en oppervlakte afwerkingen. Het project biedt dus zeer donkere tinten en zeer heldere kleuren. Sommige varianten zijn zeer gestructureerd, andere zeer verfijnt. Blader door de vele kleuren van Basaltina Stone Project en kies degene die het beste bij u thuis past. Alle kleuren zijn beschikbaar in de formaten 30x60, 60x60 en 60x120 cm. De serie is ook verkrijgbaar in varianten met antislip R10 of R11. U kunt het Basaltina Stone Project dus precies afstemmen op uw eigen project.
Artikel: 33

Heldere tinten

Nobel lichtgrijs werd gerealiseerd op de variant sabbiata. Het oppervlak is subtiel en eenvoudig, het past zich tijdloos aan zijn omgeving aan en wordt nooit ouderwets. Sabbiata-velvet is de iets donkerdere sabbiata. Deze kleur is gevlekt en ziet er bijna zilverachtig uit. Deze twee varianten zijn vrij helder en kunnen het licht zeer goed in uw kamers weerkaatsen. Ze zijn daarom ook geschikt voor ruimtes met minder lichtinval!

Steenmotieven in basaltstijl

Basaltina Stone Project biedt twee verschillende manieren om de klassieke natuursteenlook tegels met decors op te frissen. Aan de ene kant zijn er mozaïektegels beschikbaar, die door gebruik te maken van hele kleine tegels een geruite structuur creëren. Deze ultramoderne manier van decoreren creëert vooral op grote oppervlakken en muren ongelooflijke effecten, die in geen enkel huis te vinden zijn. Een andere variant zijn de tegels "Muretto". Hier vormen zeer smalle stroken van verschillende lengte, samengevoegd een tegel in het formaat 30x60 cm. Omdat dit patroondecor een hele tegel vormt, kan het heel eenvoudig verwerkt worden.

Donkere tinten

Naturale is een paar tinten donkerder dan de twee lichte soorten. De kleur doet denken aan licht antraciet, de insluitsels, die optisch zijn verwerkt, geven een gevarieerd beeld en benadrukken de elegante toets van de serie. Lappata is waarschijnlijk de donkerste versie. Het ziet er ruw en natuurlijk uit, licht en donkere insluitsels maken deze variant een wilde tegenhanger van naturale. Kies Basaltina Stone Project - geef je kamers een eigen karakter!

Accessoires voor invulling

Zodat u uw kamers optimaal kunt voltooien, zijn de bijpassende plinten beschikbaar. Met een hoogte van 10 cm en een lengte van 60 cm is de plint perfect afgestemd op de tegels en kan deze harmonieus op de vloer worden aangebracht.