Lea Ceramiche - Bio Lumber (Uitloopserie Juni 2019, informeer naar beschikbaarheid)

Lea Ceramiche

Bio Lumber

Formaten
30x120, 20x120
Kleuren
Lodge Brown, Lodge Greige, Lodge Grey, Lodge Grove
Oppervlakken
mat

Biologische, natuurlijke, houtoptiek

Bio Lumber, een serie van de Italiaanse fabrikant Lea Ceramiche, heeft spannende looks en kleuren. Deze specifieke serie is ontwikkeld met hout als voorbeeld. Het gerectificeerde keramiek is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De uitnodigende tegels geven uw kamer het typische gevoel van houten ruimtes. Ze beschikken over de hoogwaardige eigenschappen van Lea Ceramiche keramiektegels: ze zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en robuust.

Moderne houttegels

Hout betekent natuur. En dit is precies wat de moderne serie uitstraalt. De tegels hebben een sterke nerftekening, structuren en noesten. Over het algemeen zijn de tegels allemaal mat qua oppervlak, wat de typische houtlook onderstreept. Vier verschillende kleuren geven uw ruimte een koelere of warmere uitstraling met een aangenaam en gezellig gevoel van hout. Kies uit 20x120 of 30x120 cm. De serie heeft de anti slipweerstand R10.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending
Artikel: 12

Biologisch en milieuvriendelijk

Lea Ceramiche streeft ernaar om bij Bio Lumber tijdens het productieproces een algeheel ecologisch resultaat te bereiken. De fabrikant heeft altijd geïnvesteerd in de nieuwste technologieën om de ecologische voetafdruk gestaag te verminderen. Bio Lumber en vele andere series van de fabrikant zijn gecertificeerd volgens verschillende, internationaal erkende normen. De serie is niet alleen gemaakt van recyclebaar materiaal, de fabrikant zorgt er ook voor dat 100% van het productie-afvalwater wordt teruggevoerd in het proces.

Voor muur en vloer

Niet alleen op uw vloer tovert Bio Lumber de gezellige sfeer van hout. De serie kan net zo goed op de muur worden aangebracht. U kunt bijvoorbeeld rustieke highlights maken achter uw open haard of op de muur van een slaapkamer. Voor een consistente look is het ook mogelijk om specifieke effecten te gebruiken door de serie op de muur en vloer in verschillende kleuren te gebruiken.

Bio Lumber Lodge Brown

Bio Lumber Lodge Brown

Het kleurenspel van keramiek en hout

De kleuren van de serie zijn lodge grove, lodge greige, lodge brown en lodge grey. Deze kleuren vertegenwoordigen een spectrum van licht tot donker. Ook spannend zijn denkbare combinaties van kleuren. Bio Lumber geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen warme en koele tonen. De serie past zich dus perfect aan uw interieur aan. Als u vragen heeft, helpen onze servicemedewerkers u graag.

Terrastegels in hout

De serie geeft je ook de mogelijkheid om het te gebruiken voor je terras of andere delen van je buitenruimte. De extreem sterke 2 cm dikke keramische platen zijn uiteraard vorstbestendig en extreem robuust tegen weer en wind. De slipweerstand van de buitenpanelen is R11. Ook zij zijn gerectificeerd en bieden daarom veel mogelijkheden om de platen te gebruiken.

Bio Lumber Lodge Grove

Bio Lumber Lodge Grove