Lea Ceramiche - District

Lea Ceramiche

District

Formaten
30x60, 45x90, 60x60, 90x90
Kleuren
Avenue, Boulevard, Route, Street
Oppervlakken
mat

Modern, trendbewust: Beton

Lea Ceramiche District is een serie die een state-of-the-art touch geeft aan elk huis. De Italiaanse fabrikant Lea Ceramiche heeft de trend "Betonoptiek" geïmplementeerd met een nieuwe visie. Vier verschillende formaten, vier verschillende kleuren en een enorme selectie decoratieve tegels onderscheidt de District serie van vele anderen en doen denken aan de oude Romeinse herenhuizen en aan de speciale decors die zowel de muur als de vloer sieren. Moderne trend met klassiek keramische patronen: een gedurfde, innovatieve combinatie.

De kleurenkeuze

Net zo modern als de betonnen structuur van de serie zijn de namen en nuances van District. Street, Avenue, Boulevard en Route herinneren aan de ruige straten van grote steden, niet alleen vanwege hun naam. De tinten zijn allemaal grijsachtig. De warme en koele tonen kunnen ook heel goed met elkaar worden gecombineerd om een gevarieerd beeld van de vloer te creëren.
Artikel: 48

Formaten - zelfs om te combineren

De tegels kunnen qua formaat worden gecombineerd of in slechts één formaat worden gelegd. Dit resulteert in een uniform basisbeeld of in een speciaal patroon. De serie biedt basistegels in de formaten 30x60, 60x60, 45x90 en 90x90 cm. Onze servicemedewerkers zullen u graag adviseren over dit onderwerp. Net als de basistegels zijn de decoratieve tegels in verschillende formaten verkrijgbaar. Daarom is het vooral nuttig om bij ingewikkelde patronen vooraf een nauwkeurige schets te maken.

Decoratie - laat je hart spreken

Beton is een eenvoudig, ruw materiaal. Het doet denken aan koele betonnen gebouwen en onopvallende straten. District combineert vakkundig deze sobere functies met uitzonderlijke decoratieve tegels. U kunt kiezen tussen eenvoudige mozaïektegels om subtiele accenten in te stellen en speciale patroontegels die een heel tapijt op uw vloer kunnen vormen.

Mozaïek – maar dan anders

District biedt mozaïeken, klassiek, vierkant of speciaal als rechthoek. De mozaïeken kunnen bijvoorbeeld in de doucheruimte worden gebruikt. De Muretto’s bieden een andere mogelijkheid om bepaalde gebieden te markeren of grenzen te stellen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen individuele patronen door een combinatie van formaten en decoratieve tegels!

Tapijten creëren met keramiek

Zowel bloemmotieven als geometrische structuren zijn beide mogelijk met de decoratieve tegels uit de District serie. Donkere en lichte grijstinten creëren ongebruikelijke ontwerpen die doen denken aan oude vloeren en muren van het oude Rome. Romantisch-speelse tapijten of geometrische sobere decors - District biedt als geen andere serie veel vrijheid voor uw individuele ideeën. Sommige decors zijn ontworpen om op grotere oppervlakken te worden gelegd: neem contact op met onze servicemedewerkers als u vragen heeft over uw persoonlijke vloer- of wandontwerp.