Lea Ceramiche - Metropolis

Lea Ceramiche

Metropolis

Formaten
30x60, 45x90, 60x60, 90x90
Kleuren
Berlin Night, Milano Ecru, Shanghai Iron, Tokyo White
Oppervlakken
mat

De pure essentie

De fabrikant Lea Ceramiche heeft de serie Metropolis ontworpen om minimalisme en sensualiteit te verenigen. Inspiratie was ruw cement, maar op een heel speciale manier geïnterpreteerd. De natuurlijkheid en de onvergelijkbare sensualiteit worden overgebracht door de speciale oppervlaktestructuur.

Selectie mogelijkheden

Metropolis is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Elk van de neutrale nuances is geïnspireerd door grote steden over de hele wereld: Tokyo White, Milano Ecru, Shanghai Iron en Berlin Night. Dit brede assortiment wordt bekroond door verschillende oppervlaktetexturen. Het ontwerp "texture" is subtiel gestructureerd, "texture grip" geeft extra grip voor extra slipweerstand. Bovendien kent de serie twee oppervlakteafwerkingen "naturale", het natuurlijke onbehandelde uiterlijk van de tegel en "spazzolato", geborsteld uiterlijk.
Artikel: 27

Strak

Geen overdreven structuur, geen onnodige decoratie. Metropolis markeert de essentie. Eenvoudig, rechtlijnig, stijlvol en niet te fijn, de tegel geeft uw ruimte optimaal weer. Binnen deze eenvoud biedt Metropolis vele mogelijkheden om uw kamers aan te passen. Van een diversiteit aan formaten, een verscheidenheid aan afwerkingen, tot een breed scala aan kleuren. Deze exclusieve serie creëert een schat aan ontwerpopties.

Toepassing

De gekleurde keramische tegels kunnen ook in de architectuur worden gebruikt - in interieur en exterieur en op de muur of vloer. Metropolis is ook bij uitstek geschikt voor ruimtes met intensief gebruik. Dankzij de Microban®-technologie kunnen de tegels ook worden gelegd in ziekenhuizen, scholen en sportscholen, waar de hygiënische eisen bijzonder hoog zijn.

Representativiteit

Het uiterlijk van Metropolis beweegt zich ergens tussen cement en antieke bouwstoffen. Afhankelijk van de gekozen oppervlaktestructuur ziet het eindresultaat er goed en zacht of grof en natuurlijk uit. In Metropolis is in elke tegel de tastbare sensualiteit te vinden. De serie beweegt zich tussen oud en nieuw, minimalisme en individualiteit. Metropolis biedt ruimte aan alles wat belangrijk is. Ze brengt de flair van de wereldsteden naar uw eigen huis maar blijft zelf op de achtergrond.