Margres Underground

Margres

Underground

Formaten
60x60, 45x90, 90x90
Kleuren
Carbon, Cream, Silver, Snow
Oppervlakken
Naturale

Tijdloos, eenvoudig

Margres Underground laat grote open ruimtes ademen. De eenvoudige serie in de best denkbare kwaliteit is verkrijgbaar in vier kleuren. Dankzij de verschillende formaten, variërend van het klassieke vierkante formaat in 60x60 cm tot het XXL-formaat in 90x90 cm, kan de serie bijna overal worden gebruikt.

Omdat de serie er ook eenvoudig en tijdloos uitziet, is de toepassingsomvang ook bijna onbeperkt. In de badkamer, in grote woonruimtes, in de keuken of in de gang. Daarnaast kan Underground ook worden gebruikt in een commerciële omgeving. Graag zullen onze verkoopmedewerkers u hierover adviseren.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending
Artikel: 12

Vier kleuren

Carbon, Silver, Cream en Snow zijn de kleurvariaties van de Underground-serie. In deze vier kleuren vindt u zeker de juiste oplossing voor uw individuele behoeften. De kleur Carbon is erg donker en heeft een donkere antracietkleurige tint. Zeer helder op zijn beurt is de kleur Snow. Zoals de naam doet vermoeden, is Snow briljant helder. De kleur varieert tussen een prachtige beige basiskleur aangevuld met en bruine pixels. Silver nog het meest denken aan de klassieke, koele kleur van beton en ziet er daarom erg modern uit. Créme is ook nogal grijsachtig, maar door de lichtbruine nuance heeft de kleur een iets warmere uitstraling.

Margres - Underground: SNOW

Margres - Underground: CREAM

Geïnspireerd door beton.

Oorsprong van de serie Underground was beton. De ruwe, onregelmatige structuur van het materiaal werd ook bewust voor Underground gekozen. Margres Underground onderscheidt zich echter op een inspirerende manier van een klassieke concrete look

Underground is door de grote formaten een serie die iets zegt over vrijheid, frisheid, tijdloosheid en minimalisme. Vanwege de uiteenlopende structuur is Underground niet monotoon of homogeen. De serie toont een stille, opwindende diversiteit.

De maten van Margres Underground

De serie is verkrijgbaar in het klassieke formaat 60x60 cm. Naast dit formaat, dat in allerlei ruimtes kan worden geïnstalleerd, biedt Margres de serie ook in XXL-formaat aan. 45x90 cm vertegenwoordigt het rechthoekige formaat, dat dankzij de beperkte breedte in veel kamers of zelfs in een gang kan worden gelegd. 

Het ingrijpende 90x90 cm-formaat is daarentegen meer geschikt voor grote woonruimtes. Ook voor een zeer grote wellness ruimte of voor andere plaatsen met veel ruimte is dit formaat perfect.

Margres - Underground: SILVER

Margres - Underground: CARBON

Twee verschillende oppervlakken.

De oppervlakken van de Underground-serie zijn bepalend voor de vorm aan de tegels. Dus je zou kunnen zeggen dat op basis van de oppervlaktebehandeling een volledig nieuwe tegel wordt gecreëerd. De eerste variant plaatst de fluwelen, ingetogen kleuren op de voorgrond. Het matte, licht gestructureerde oppervlak geeft je vloer een natuurlijke uitstraling.

De tweede variant is lappato: hier is het tegeloppervlak gepolijst. Dit zorgt voor een nobel samenspel van mat en glanzende effecten. Met lappato krijgt u een tegel met een bijzonder moderne, elegante toets in uw huis.