Monstertegels

Monsterservice Cashback-Actie

Elke tegel heeft zijn eigen karakteristiek en optiek. We willen de keuze van de juiste tegel vereenvoudigen. Daarom bieden wij een monsterzending aan voor onze voorraadartikelen in de webshop. De monstertegels zijn direct in de webshop gemarkeerd en kunnen ook eenvoudig via het winkelwagentje worden besteld.


Welke maat hebben de Monstertegels?

We sturen de monsters elk op het originele formaat van de tegel. Zo krijgt u als klant de beste indruk van het product en kunt u de tegel direct ter plaatse neerleggen. Houd er rekening mee dat er tegelseries worden geproduceerd met veel kleurvariatie. Hierdoor zal 1 tegel slechts een indicatie geven. De monstertegel kan qua kleur ook afwijken van de uiteindelijk geleverde vloer. Bij het verzenden van monsters worden tegels vanaf een lengte van 100 cm in het midden doorgesneden.

De monstertegels verrekenen

Vanaf een bestelwaarde van 500 euro verrekenen wij de kosten van de monstertegel tot een maximum van 30 euro. In het bestelproces kunt u uw bestel- of factuurnummer specificeren voor de ontvangen monsterzending. Nadat we uw gegevens hebben geverifieerd, ontvangt u een afzonderlijke creditnota tot een maximum van 30 euro en storten wij u het geld terug.

Let op!

We pakken alle monstertegels naar ons beste weten in. Toch kan het altijd voorkomen dat het pakket door het transport stuk gaat. Stuur ons in dit geval een foto met korte info per e-mail. De daadwerkelijke tegellevering gaat via onze eigen transporteur op europallets.