Novabell Forge Metal

Novabell

Forge Metal

Formaten
60x120, 30x120, 80x80, 60x60, 30x60
Kleuren
Bronzo, Inox, Alluminio, Dark
Oppervlakken
Naturale

Forge Metal

Het nieuwe concept Forge Metal van NovaBell past harmonieus in moderne ruimtes in overeenstemming met de individuele stijlwensen. Het resultaat is een moderne look die op een natuurlijke manier overgaat in de architectuur. De originele decoratie METAL MIX vormt een creatieve lappendeken in de industriële stijl. Deze is verkrijgbaar in drie formaten. De METAL MIX-modules zijn gemaakt met low-reliëfs die speciaal zijn ontworpen voor vloer- en wandbekledingen.

Deze volledig nieuwe serie van Novabell is vanaf nu bij ons te bestellen. Levering kan echter pas in het eerste kwartaal van 2019 plaatsvinden! Bent u al geïnteresseerd in deze serie? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Harmonieus

De harmonieuze interactie van de modules is gebaseerd op nauwkeurig materiaalonderzoek en diverse structuren, die voor harmonieuze, uitgebalanceerde oppervlaktebeelden zorgen.
Forge onthult nieuwe benaderingen in de interpretatie van metaaloptica. Het functionele en esthetisch hoogwaardige porcellanato van NovaBell maakt een uniform en naadloos ontwerp van binnen- en buitenruimtes mogelijk.

Decoratief

De decoratieve vloertegels van Forge zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen: hun robuustheid en onderhoudsgemak geven architecten en planners een materiaal van hoge kwaliteit dat niet oxideert en zelfs op lange termijn mooi blijft.
Forge is een duurzame, veilige coating zonder verftoepassing. Het porcellanato van NovaBell is 100% Made in Italy. Het voldoet aan de principes van het Integrated Concept, dat verschillende materiaaloptica samenbrengt om nieuwe composities te vormen.

Novabell - Forge Metal kleurenpallet

Novabell - Forge Metal: formaten