Novabell Kingstone

Novabell

Kingstone

Formaten
80x80, 40x80, 40x40
Kleuren
Black, Silver, Platinum, Royale Beige
Oppervlakken
Naturale

Kingstone

Een donkere natuursteen vormde de inspiratie voor een elegante, eigentijdse collectie, met veel prachtige details en een uitgebreid assortiment. Het biedt dus alle mogelijkheden voor de perfecte ontwerpoplossing in elke ruimte.

Het brede scala aan harmonieuze kleuren en de uitgebreide optica zijn bijzonder effectief in grootformaat 80x80. De hoogwaardige collectie wordt afgerond met de module-elementen 40x80 en 40x40, de mozaïeken en de extra sterke buitenplaten van 20 mm in alle kleuren.
Kingstone wordt geleverd in twee afwerkingen die op authentieke wijze langzaam verouderde materialen nabootsen.

De drie modulaire formaten maken originele vloerpatronen mogelijk in combinaties van meerdere formaten. De gerectificeerde randen hebben de typische beitelsporen van handgemaakte natuurstenen tegels. Harmonische en natuurlijke kleurovergangen bepalen de esthetiek van de vloeroppervlakken.

Het fascinerende uiterlijk van het gepolijste oppervlak is ontstaan  door het samengaan van technische mogelijkheden en digitale technologie met aandacht voor het detail.

Deze serie is verkrijgbaar bij Tegel-Studio Tienray. Bent u geïnteresseerd in deze serie? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.
Test

 

Kleuren.

Naast de klassieke donkere tinten, biedt Kingstone warme en moderne tinten, die vooral in huis en bij een winkelinrichting goed tot hun recht komen.