Villeroy & Boch Alta

Villeroy & Boch

Alta

Formaten
15x60, 30x60, 33x99, 60x60, 80x80
Kleuren
Ash, Ivory, Silver, Silver White
Oppervlakken
mat

Kwartsiet-optiek voor het perfecte huis

Villeroy & Boch Alta verrast met een subtiele schittering, zachte kleuren, lichte tinten en aders, evenals een handgemaakte reliëf-decoratie. Deze serie combineert porcellanato en keramiek om een allround, functionele en esthetische collectie te creëren. Perfect op elkaar afgestemde kleuren, formaten en decoraties maken individuele en expressieve ruimteontwerpen mogelijk.

Het wand- en vloerconcept Alta omvat tegels die het karakteristieke uiterlijk van het populaire natuurlijke kwartsiet in keramiek omsluiten en combineren met ingenieuze decors. Kwartsiet zelf is een metamorfose van natuursteen dat rijk is aan kwarts.

De natuursteen smelt bij hoge temperaturen en kristalliseert achteraf weer uit.

Villeroy & Boch Alta
Villeroy en Boch bootst met de Alta serie perfect natuursteenkwartsiet na en creëert zacht
glinsterende en levensechte aderen.

Natuursteen ontmoet keramiek

De vloertegels zijn gemaakt van Vilbostone porcellanato. Het ontwerp bootst het uiterlijk van kwartsiet na in drie kleuren. Ivoor, Zilver en Ash, waardoor een warme en koele sfeer in uw woonruimte wordt gecreëerd. De keramische wandtegel in de kleur Silver White. Dankzij het speciale oppervlak Vilbotouch hebben de tegels een antislipklasse R10. Zo kunt u Alta optimaal gebruiken in de woonkamer, evenals in de keuken en in de badkamer.

Het matte oppervlak wordt nieuw leven ingeblazen door Alta met de voor kwartsiet-typische glitterdeeltjes en is nauwelijks te onderscheiden van echte natuursteen. De vloertegels zijn verkrijgbaar in de formaten 30x60 cm, 60x60 cm en 80x80 cm, terwijl de wandtegels in de formaten 33x99 cm en 30x60 cm bieden.

De wandtegel heeft een glinsterend lijnontwerp met een kroonluchtereffect, dat een verschillende intensiteit heeft, afhankelijk van de kijkhoek en het licht. Het hoogtepunt van de Alta-serie is een porcellanato tegel in reliëf, verkrijgbaar in het formaat 15x60 cm en in de drie kleuren van de vloertegels, die doen denken aan gestapeld natuursteen.

Decors als hoogtepunt

De gezaagde decoraties in het formaat 30x60 cm uit porcellanato zijn ook verkrijgbaar in de drie kleuren van de vloertegel en vormen een interessante combinatie, die prachtige accenten in uw woonruimtes creëert. Maar ook op grote schaal gebruikt, biedt Alta een expressief interieurontwerp - zowel verticaal als horizontaal aangebracht. Alta wordt afgerond met mozaïeken in het formaat 7,5x7,5 cm, op een netje gelijmd in 30x30 cm, die bijzonder geschikt zijn voor gebruik op de vloer in douches. Creëer natuurlijke en suggestieve ruimtes die perfect de kenmerken van kwartsiet weerspiegelen en voeg een zachte gloed toe om een speciale sfeer in uw eigen ruimte te creëren. Alta is met name geschikt voor rustige ruimteconcepten, waarbij bijzonder en expressief meubilair nog eens extra wordt opgewaardeerd.

Villeroy & Boch Alta
Alta overtuigt met zijn kwaliteit en duurzaamheid en is met name geschikt voor mensen
die hun stijl al hebben gevonden!