Villeroy & Boch Bernina Outdoor - Keramische Terrastegels 20mm

Villeroy & Boch

Bernina Outdoor 20

Formaten
60x60
Kleuren
Beige, Greige, Grijs
Oppervlakken
Mat

Rustige structuren, elegante kleuren

Steenlook voor binnen en buiten: Villeroy & Boch Bernina maakt het mogelijk! De tijdloze serie met een elegant en eenvoudig oppervlak kan overal van binnen tot buiten worden gelegd dankzij de Bernina buitentegel. De Duitse fabrikant liet zich bij Bernina inspireren door kwartsiet.

Verschillende soorten ondergrond

Grind, zand of op sokkels: dankzij een dikte van 20 mm is het mogelijk om Bernina op veel verschillende soorten ondergrond te leggen. Deze omvatten het klassieke mortelbed dat veilig en stabiel is. Maar ook een flexibele manier om de tegels op een grindbed, het vlakke gazon of op sokkels te leggen behoren tot de mogelijkheden. Het is bij sokkels aan te raden een vakman in de arm te nemen. Alle buitentegels van Villeroy & Boch zijn geschikt als oprit naar de garage of carport, maar ook voor chique trottoirs of tuinpaden.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending

Zandsteen optiek voor buitengebieden

Deze steensoort lijkt op elegant zandsteen waarbij Bernina heeft een licht glinsterend oppervlak heeft. Deze glinstering werd ook toegepast bij deze natuursteenlookserie Bernina. Het resultaat is een eenvoudige en elegante serie, verkrijgbaar in drie kleuren: beige, greige (grijs-beige) en grijs. De zachte structuren en de eenvoudige structuren harmoniseren bijzonder goed met een moderne stijl.

Vilbostoneplus keramiek van Villeroy & Boch

Bij Villeroy & Boch is het niet verrassend dat de serie niet alleen is gemaakt van met hoge slipweerstandklasse, maar ook van het exclusieve aardewerk vilbostonePlus. VilbostonePlus is een speciale oppervlaktebescherming. Niet-geglazuurde porcellanato heeft meestal open poriën. Deze worden door Villeroy & Boch verzegeld tijdens de afwerking van de fabriek. Het oppervlak wordt hierdoor gevoelig voor vuil en vlekken. Natuurlijk is Vilbostone Plus vorstbestendig. Zo is het materiaal ongevoelig voor de meest zware weersomstandigheden.

Bernina terras in weer en wind

Villeroy & Boch Bernina is de perfecte partner voor een elegante buitenruimte. In weer en wind en het weer. De serie is uitgerust met antislipklasse R11b. Hierdoor is de vloer veilig door zijn grip, zelfs in natte omstandigheden! Van Villeroy & Boch ben je dat natuurlijk al lang gewend maar toch vermeldenswaardig is:
Het oppervlak van het porcellanato van Bernina is bijzonder duurzaam. De tegels zijn licht en kleurecht, zodat zelfs fel zonlicht geen kleurveranderingen veroorzaakt. Het gemakkelijk te onderhouden oppervlak is eenvoudig en snel te reinigen: vbij een lichte vervuiling voldoet schoon water.

Het formaat voor alle doeleinden

60x60 cm is een formaat dat aan alle eisen voldoet. Aangezien de reeks gerectificeerd is waardoor de randen een exacte hoek van 90 ° ten opzichte van het oppervlak hebben, kan de reeks worden gelegd met een zeer smal voeg. Hierdoor ontstaat een rustig oppervlak dat de delicate steenstructuur naar voren brengt.

Kleuren

De lichtste variant beige, is in een heldere, zomerse tint gehouden. Dus het geeft een warm karakter op je terras. 
De kleur grijs is subtiel dekkend en plaats de buitenruimte ondanks zij terughoudenheid toch op de voorgrond.
De kleur greige houdt het midden tussen deze 2 tinten en geeft een warm en discreet maar tegelijkertijd modern levende gevoel van trendy minimalisme weer.