Villeroy & Boch Crossover

Villeroy & Boch

Crossover

Formaten
10x30, 15x60, 30x30, 30x60, 60x60
Kleuren
Antraciet, Grijs
Oppervlakken
mat, gepolijst

Crossover en natuurlijke kleuren

Wat is beter geschikt voor een serie vulkanische steenoptieken dan donker en nobel antraciet? Weinig kleuren - hoogstens delicaat grijs of warm beige. Deze twee extra tinten zijn zorgvuldig geselecteerd door Villeroy & Boch.

Zelfs mensen die een warme, lichte vloer willen leggen, moeten thuis kunnen genieten van vulkanische steenoptiek. De Crossover-serie is beschikbaar in deze drie tinten en creëert een natuurlijke, elegante sfeer met zijn delicate schakeringen.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending
Artikel: 12

Villeroy & Boch - Duitse kwaliteit

Villeroy & Boch is waarschijnlijk de bekendste producent in Duitsland. De fabrikant heeft al meer dan 260 jaar naam gemaakt. Sindsdien heeft Villeroy & Boch zich ontwikkeld tot een internationaal opererend bedrijf met een veelvoud van diverse hoogwaardige tegels.

In onze online winkel vindt u een grote selectie uit het assortiment van Villeroy & Boch: bij ons bespaart u ook tot 40% op de originele merkartikelen van de fabrikant: Villeroy & Boch White & Cream, Townhouse, Moonlight, Bernina of Lucerna en nog veel meer!

Villeroy-&-Boch-Crossover 

Villeroy-&-Boch-Crossover 

Formaten voor flexibel leggen

Crossover biedt talloze mogelijkheden om een individueel tegelpatroon te creeren, niet in de laatste plaats vanwege de grote keuze aan verschillende formaten van deze serie. Crossover is verkrijgbaar in vijf formaten: 7,5x60, 15x60, 30x60, 60x60 en het XXL-formaat 45x90 cm.

Daarnaast vindt u in onze online winkel accessoires voor crossover: bijvoorbeeld een mozaïekdecor in het formaat 30x30 cm met mozaïekstenen tot elke 7,5 cm. De mozaïeken kunnen ideaal op de vloer en op de muur worden gebruikt. Ze zijn ideaal voor vlakke, inloopdouches en een blikvanger op de muur.

Crossover: technische kenmerken

Cross-over is in matte en gepolijste afwerking beschikbaar. Deze twee oppervlakte afwerkingen zijn fundamenteel anders: de gepolijste versie wordt ook wel overlappend genoemd. Dit betekent dat slechts tienden van een millimeter op het tegeloppervlak werden geschuurd.

Hierdoor wordt een gevarieerd effect gecreëerd van mat en glanzend met een edele uitstraling. De volledig matte versie heeft de anti-slipklasse R9 en heeft een meer natuurlijk uiterlijk. Beide versies zijn gemaakt van het materiaal vilbostonePlus, een hoogwaardig keramische tegelmateriaal van Villeroy & Boch.