Villeroy & Boch Falconar

Villeroy & Boch

Falconar

Formaten
30x60, 60x60, 40x120, 60x120
Kleuren
Carbon, Clay, Opal Grey, Pearl
Oppervlakken
mat

Symbiose van technologie en ontwerp

Villeroy & Boch Falconar creëert een trend in de zin van stedelijk interieurontwerp, gecombineerd met een tijdloze betonlook. Dit creëert rustige ontwerpconcepten voor muren en vloeren. De perfecte symbiose van technologie en ontwerp van deze serie is gebaseerd op het Canadese lichte vliegtuig Falconar en maakt indruk met zijn hoogwaardige en tijdloze en moderne ontwerpopties. Falconar verrukt met zijn verscheidenheid en bevat geometrische vormen, honingraatpatronen, evenals fijne rasterachtige structuren op de basistegels en decoratieve elementen. De tegels van porcellanato zijn zacht om aan te raken en hebben een zachte oppervlaktestructuur. 

Villeroy & Boch Falconar
De nieuwe tegelserie Falconar van Villeroy en Boch is geïnspireerd op het Canadese ultra-licht
vliegtuig met dezelfde naam en biedt een moderne betonlook in combinatie met subtiele netwerkstructuren.

Beproefde en geteste kwaliteit opnieuw geïnterpreteerd

De serie Vilbostone porcellanato in een aantrekkelijk beton-look heeft een nieuw en innovatief vilbotouch-oppervlak, dat aangenaam glad aanvoelt en de antislipklasse R10 heeft. Falconar kan dus in elke kamer worden gebruikt. In de woonkamer of in de keuken en in de badkamer. De vloertegels van de serie zijn verkrijgbaar in de maten 30x60 cm, 60x60 cm en 60x120 cm en de wandtegels in de maten 40x120 cm en 30x60 cm. De tegels kunnen dus zowel in de woonkamer als in de doucheruimte worden gelegd.
 

Aantrekkelijke structuren en kleuren

Falconar overtuigt met zijn warme grijze pallet van vloertegels in Clay, Opal, Grey en Carbon. Het oppervlak van deze serie neemt een subtiele structuur aan en zorgt voor een verbluffend effect in uw woonruimtes. De wandtegels schitteren in de kleur Pearl en combineren matte oppervlakken met fijne lijnen, die de lichte keramiek een zachte parelmoer glans geven. De decoratieve tegels in de serie inspireren met hun expressieve netwerkstructuur en combineren ze met geometrische patronen gemaakt van zeshoekige honingraten. Dit creëert een tijdloze, gebruikte uitstraling die uw woonriuimtes laat stralen in een moderne en extravagante ambiance.

Exclusieve decoratieve tegels

Naast de basistegels en decoratieve tegels, beschikt de nieuwe serie ook over een 30x30 cm porcellanato decortegels in de drie kleuren van de vloertegels, die ook het geometrische rasterpatroon hebben dat typisch is voor Falconar. Mozaïektegels in het formaat 7,5x7,5 cm gelijmd op netjes van 30x30 maken het totale concept van de serie compleet. Ervaar met Falconar een toonaangevende betonnen interpretatie die wordt aangevuld met stijlvolle ontwerpen van geometrische vormen, honingraatpatronen en fijne gaasstructuren. Het resultaat is een nieuwe serie die perfect past in moderne woonconcepten en in lijn is met de tijd.

Villeroy & Boch Falconar
Falconar maakt stadsinterieurontwerp mogelijk en heeft fijne rasterachtige
structuren die u kunt zien en voelen.