Villeroy & Boch Gateway

Villeroy & Boch

Gateway

Formaten
7,5x7,5cm, 15x60cm, 30x60cm, 30x120cm, 60x120cm
Kleuren
dark olive, foggy white, manhattan grey, midnight black
Oppervlakken
mat

Leisteen-optiek die elegant en modern verbindt

Het is lastig om een vloer met een natuurlijke uitstraling te combineren met de momenteel zeer populaire industriële stijl. Maar Villeroy & Boch is deze uitdaging met succes aan gegaan met de Gateway-serie! Gateway neemt de kleurrijke leisteen als model.

Een speciaal type steen, omdat door het oxidatieproces in een grote verscheidenheid aan kleurenafbeeldingen resulteert.

De kleuren variëren van de typische leisteen in zwart en antraciet tot geoxideerde effecten in zilver tot roestige tinten en groenachtige nuances. De tegel toont zacht, natuurlijk en elegant.
Artikel: 32

Professionele tegels voor uw huis

Gateway is een serie die speciaal is ontworpen voor architectonische doeleinden. Daarom voldoet de serie aan speciale eisen die hem bijzonder duurzaam maken op het gebied van slijtage en duurzaamheid. Het eenvoudig te reinigen oppervlak bestaat uit het typische Villeroy & Boch Vilbostone porcellanato. Deze oppervlakteafwerking maakt de vloer nog robuuster en zorgt ervoor dat de Gateway-tegel gemakkelijk te onderhouden is. De verscheidenheid aan kleuren van de tegels wordt pas duidelijk in de details. Leisteen is een steensoort die van nature niet erg kleurrijk is. Lichte tinten en de nogal ruwe oppervlaktestructuur maken Gateway tot een natuurlijke serie die de leisteenlook op een nobele en zeer moderne manier interpreteert.

Villeroy & Boch Gateway Beknopt overzicht van Gateway / Villeroy & Boch

 Leisteenlook, gebaseerd op gekleurde leisteen
 Geoxideerde effecten in een metaalachtige look
 Formaten: 30x60, 60x60, 30x120 en 60x120cm
 Kleuren: Midnight Black, Manhattan Grey, Dark Olive en Foggy White
 Slipweerstand R10 A / speciale formaten in R 11 B
 Mozaïeken en snijpatronen beschikbaar.
Villeroy & Boch Gateway
Villeroy & Boch, Gateway
De industriële stijl komt zeer goed tot uiting bij de diverse oppervlakken en geeft de natuurlijke en moderne uitstraling van de leisteen weer.Formaten van Gateway

Zoals het een architectonische serie betaamt, zijn Gateway-tegels verkrijgbaar in vele formaten. De twee formaten 30x60 en 60x60cm kunnen heel goed worden gecombineerd, evenals de XXL-formaten 30x120 en 60x120cm.
Naast de vloer- en wandtegels zijn er ook mozaïeken beschikbaar. Met mozaïektegels van 7,5 x 7,5 cm behoren de mozaïektegels die op een netje zijn verlijmd tot de grotere mozaïektegels. Geen wonder, want de hoogwaardige leisteenlook heeft ruimte nodig om zijn volledige potentieel te tonen, zelfs in mozaïekformaat.
Naast deze klassieke, vierkante mozaïeken zijn er ook speciale ontwerpen beschikbaar die het tijdloze en elegante ontwerp van de Gateway-serie ondersteunen. Deze zijn verkrijgbaar in het formaat 30x60cm en kunnen daarom bijzonder goed en eenvoudig worden gecombineerd met de basistegels.


Villeroy & Boch Gateway
Villeroy & Boch, Gateway
Gateway is ook beschikbaar voor buitengebruik. De terrastegels zijn 2 cm dik en kunnen los worden gelegd of worden verlijmd. 

Modern en toch elegant

Het is lastig om een vloer met een natuurlijke uitstraling te combineren met de momenteel zeer populaire industriële stijl. Maar Villeroy & Boch is deze uitdaging met succes aangegaan met de Gateway-serie! Gateway neemt de leisteen als voorbeeld. Een speciaal type steen, omdat door het oxidatieproces een grote verscheidenheid aan kleurenafbeeldingen ontstaan. De kleuren variëren van de typische leisteen in zwart en antraciet tot geoxideerde effecten in zilver tot roestige tinten en groenachtige nuances. De tegel toont zacht, natuurlijk en elegant.

De verscheidenheid aan kleuren van de tegels wordt pas duidelijk in de details. Leisteen is een steensoort die van nature niet erg kleurrijk is. Lichte tinten en de nogal ruwe oppervlaktestructuur maken Gateway tot een natuurlijke serie die de leisteenlook op een nobele en zeer moderne manier interpreteert.

Villeroy & Boch Gateway
Villeroy & Boch, Gateway
De industriële stijl komt zeer goed tot uiting bij de diverse oppervlakken en geeft de natuurlijke en moderne uitstraling van de leisteen weer.

Villeroy & Boch Gateway
Villeroy & Boch, Gateway
De donkere tegels van Gateway zijn expressief en kunnen naast een industriële stijl toch een natuurlijke en huiselijke sfeer uitstralen.