Villeroy & Boch Hudson Outdoor - Keramische Terrastegels 20mm

Villeroy & Boch

Hudson Outdoor 20

Formaten
60x60
Kleuren
Volcano, Clay, Sand, White Sand
Oppervlakken
Mat

Uitnodigend en open - terrastegels van Villeroy & Boch

Een wandeling op het strand, een zomerdag op vakantie: Villeroy & Boch Hudson Outdoor heeft een geheel eigen benadering met betrekking tot het ontwerp van de serie. De terrastegels hebben een warme en uitnodigende uitstraling.
Door het eenvoudige oppervlak ontstaat een vlak, royaal vloerbeeld. Hudson Outdoor is om dagen op het terras door te brengen en nodigt uit om te ontspannen en te genieten. Een reeks voor elegante natuurlijke terrassen en buitenruimtes!

20 mm dik

Twee centimeter dik zijn de terrastegels gemaakt van porcellanato. Met deze sterkte zijn ze bij uitstek geschikt om in het gazon of in een grindbed te leggen: deze aanleg heeft vele voordelen: het leggen is bijvoorbeeld veel eenvoudiger omdat het substraat sneller kan worden voorbereid. Bovendien zijn de tegels bijzonder robuust en kunnen indien gewenst eenvoudig verplaats worden.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending

Snel overzicht van Hudson Outdoor:

• Formaat: 60x60 cm, 2 cm dik
• Kleuren: Clay, White Sand, Sand, Volcano
• Antislipklasse R11
• Gerectificeerd (90°)

Villeroy & Boch als kwaliteitsmerk

Vilbostone-porsellanato: inmiddels spreekt deze naam voor zich. De Duitse fabrikant Villeroy & Boch heeft dit hoogwaardige materiaal ontwikkeld om authentieke natuurstenen oppervlakken te creëren en ze een overeenkomstig realistische structuur te geven. Ruwe oppervlakken bieden bijvoorbeeld niet alleen antislipeigenschappen, maar hebben ook een overtuigende natuursteen structuur.

De Hudson Outdoor-serie is precies van dit Vilbostone materiaal gemaakt en is daarom duurzaam, robuust en geloofwaardig qua oppervlakontwerp. De zomerse sfeer van de kleuren White Sand en Sand en de nobele flair van de kleur Volcano dragen bij aan een hoogwaardig en elegant terras.

 

Kleuren van Hudson outdoor

Een fijnkorrelig oppervlak en een consistente, elegante look: dat is waar Hudson Outdoor-tegels voor staan. De kleuren van de serie zijn net zo ingetogen als hun structuur. De zachte textuur doet vooral bij de kleur Sand met name denken aan een warm zandstrand.
White Sand is de lichtere variant van Sand en is een kleur  die een evenzo rustige indruk maakt. Deze twee kleuren zijn perfect voor een bijzonder heldere en vriendelijke omgeving.

Een andere kleur, Volcano, is geschikt voor een donkerder uiterlijk. Volcano is de donkerste tint in de serie, met donkergrijze tot antraciete nuances: een zeer moderne kleur die de nadruk legt op een minimalistisch ontwerp in de tuin.

Dankzij de natuurlijke kleuren en de realistische steenlook creëert de Hudson Outdoor-serie een natuurlijke ambiance in elke kleur. Perfect voor alle buitengebieden. Tuinpaden en opritten kunnen ook heel goed en eenvoudig worden aangelegd met de twee centimeter dikke terrastegels.

Tegels voor leggen in gazon of split-bed

Een reden waarom de sterke keramische terrastegels zo populair zijn, is de flexibiliteit van het gebruik. Terrastegels kunnen met tegellijm en voegen worden gelegd op een betonnen ondervloer of eenvoudig los in het gazon worden geplaatst. In beide gevallen moet de vloer onder de tegels overeenkomstig worden voorbereid (gras verwijderen, uitgraven, egaliseren met steenslag, enz.). Leggen op een gestabiliseerd bed van grind en zand is een eenvoudige manier voor de realisatie van een terras of tuinpad. Voordeel van deze manier van leggen dat het relatief gemakkelijk aangepast of verplaatst kan worden.

Bij verlijmen op een betonnen ondervloer of een ondergrond van drainagemortel is dat natuurlijk niet zo omdat de tegels zijn gelijmd. Ze moeten meestal van het oppervlak worden gekapt als ze verwijderd moeten worden waarbij de kans op breuk groter is. Als ze los zijn gelegd, kunnen ze op elk moment worden opgepakt worden om elders te worden geplaatst. Ook is het vervangen van beschadigde tegels veel eenvoudiger.

Hudson outdoor en andere V&B terrastegels

Natuurlijk biedt Villeroy & Boch ook tal van andere terrastegels, die allemaal zijn ontworpen in een natuursteenlook. In onze Tegel showroom en Webshop vindt u de merktegels van Villeroy & Boch tegen scherpe prijzen!

My Earth Outdoor, de bekendste serie van V&B is ook beschikbaar voor gebruik binnenshuis. Vergeleken met Hudson Outdoor heeft My Earth een levendiger structuur die zeer vergelijkbaar is met de structuur van Villeroy & Boch Cadiz Outdoor.

De Villeroy & Boch X-Plane Outdoor-serie is naast Hudson Outdoor de meest eenvoudige en rustigste serie van alle terrastegels. De twee series verschillen voornamelijk in de kleurkeuze: Hudson heeft meer eenvoudige kleuren, terwijl X-Plane nogal rijke en krachtige tinten gebruikt.

Een soortgelijke look heeft ook de serie Villeroy & Boch Bernina Outdoor. Deze serie heeft echter een iets duidelijkere structuur.
De serie Villeroy & Boch Tucson Outdoor vertoont een grover beeld. Tucson is verkrijgbaar in de vier basiskleuren Black Rock, Light Rock, Sunny Rock en Warm Rock. Met grove insluitsels zorgt deze serie terrastegels voor een bijzonder wild uiterlijk.