Villeroy & Boch Mineral Spring Outdoor 20 - Keramische Terrastegels 20mm

Villeroy & Boch

Mineral Spring Outdoor 20

Formaten
60x60
Kleuren
Beige, Greige, Grey
Oppervlakken
Mat

Puur natuur met tegels van porcellanato

De Mineral Spring-serie van Villeroy & Boch zorgt niet alleen voor een elegante binnen- en buiten entourage. De serie is nu exclusief verkrijgbaar voor uw buitenomgeving met een dikte van 2 cm. Door deze dikte is de tegel geschikt voor het aanleggen van een terras, een oprit voor de garage of een tuinpad
Deze serie brengt een tijdloze charme in natuursteenlook bij u thuis!

Mineral Spring Outdoor is gemakkelijk te verwerken dankzij de maat van 60x60 cm. Een keuze uit drie verschillende tinten, variërend van Grey naar Greige en Beige, geeft u de vrijheid om Uw buitenomgeving  te ontwerpen met  een zomers frisse uitstraling of meer discreet in minimalistisch grijs?

Filter naar

Kleurenspel Mineral Spring Outdoor

Grijs, greige en beige. Deze kleuren lijken niet erg spectaculair. Maar een nadere blik onthult de rijkdom aan details in deze serie. Doorgaans treden de tegels van Villeroy & Boch niet zo op de voorgrond.

Ze worden gekenmerkt door zachte kleurverschillen die die normaal op natuurlijke wijze voorkomen in steen. De lichte schakeringen van kleuren worden zo gevarieerd op de tegels overgebracht dat zelfs op grote oppervlakken een dynamisch vloerbeeld ontstaat. Bijzonder spannend zijn de gebogen insluitsels op het oppervlak van de tegel die doen denken aan marmer. Dit creëert een bijzonder nobel beeld.

Structuur

In tegenstelling tot andere series, is Mineral Spring zo ontworpen dat de algehele indruk, ongeacht welke kleur je kiest, op dezelfde wijze subtiel en eenvoudig blijft. Veel series hebben de neiging om de donkere kleuren krachtiger op de voorgrond te brengen of om lichtere insluitsels op een donkere achtergrond aan te brengen. Niet bij Mineral Spring Outdoor: hier zijn de donkere tinten zoals grijs subtiel gemarmerd angebracht. Dit creëert een zeer discrete, diepgaande dynamiek, die volledig tot ontwikkeling komt wanneer de tegels plat op uw vloer liggen.

De voordelen van keramiek van hoge kwaliteit

Het kiezen van een keramische vloer is eenvoudig omdat keramiek veel voordelen heeft. Niet alleen het hygiënische oppervlak is een van de voordelen van het duurzame materiaal. De tegels kunnen dus heel gemakkelijk en snel worden gereinigd, omdat het oppervlak bijna 100% goed is afgedicht.
Milben oder andere Mikroorganismen haben keine Chance, sich abzusetzen. Deshalb ist dieser Bodenbelag besonders für Allergiker geeignet. Schadstoffe werden ebenfalls von keramischen Belägen nicht ausgedünstet, was ein gesundes Wohnen unterstützt.

Top segment

Omdat de tegels bijzonder duurzaam en drukbestendig zijn, zien ze er na tientallen jaren nog steeds als nieuw uit. Mineral Spring behoort tot het topsegment van hoogwaardige keramische tegels.
In onze webshop vindt U nog meer series van Villeroy & Boch met een enorme variëteit aan ontwerpen, ieder met zijn eigen karakter: houtlook, betonlook, steenlook of klassiek porcellanato!