Villeroy & Boch Moonlight

Villeroy & Boch

Moonlight

Formaten
30x30, 30x90
Kleuren
Beige, Wit
Oppervlakken
Glanzend, Mat-Glanzend, Mat

Meer dan dat het belooft

Moonlight, de hoogwaardige en gevarieerde serie van de fabrikant Villeroy & Boch blinkt uit door zijn designvariatie en de enorme reikwijdte van mogelijke combinaties.

De serie maakt het mogelijk om volledig verschillende tegels te gebruiken met totaal verschillende concepten.

Je creativiteit is gevraagd: ontwikkel en ontwerp je eigen persoonlijke feelgood-arrangement voor je eigen huis!

Bloempatroon of minimalistisch?

Laat sierlijke bloemenpatronen over uw badkamerwanden groeien of creëer subtiele effecten met randen van natuursteen en glas. Kleed je muren aan met kostbare Moonlight-mozaïektegels of voeg opvallende kleuraccenten toe met de rode keramische tegels.
Moonlight heeft niet alleen de delicate zilveren kleuren van de maan, het biedt ook tinten die onverwacht kleurrijk of volwassen en delicaat zijn.

Villeroy-&-Boch-Moonlight


Formaat en de combinatie ervan

De Moonlight-decorstripsn met 5x30 en 7x30 cm zien er erg filigraan uit naast de 30x90 cm grote tegels. Dus je kunt zachte effecten aanbrengen. Je hebt ook de mogelijkheid om de fijne randen te combineren en zo een groot oppervlak te verfijnen. Afhankelijk van je smaak, worden delicate vlechten van blauwachtige of beige-roodachtige decoratieve tegels of opvallende rode of antraciet tinten toegevoegd aan de witte of pastel basistegels.

Villeroy-&-Boch-Moonlight-tegel
Villeroy & Boch, Moonlight
Decortegel in 30x30 cm


Opvallend of ingetogen – Met Moonlight kan het allebei! De elegante eenkleurige wandtegels in combinatie met vloertegels in houtlook of met mozaïek creëren een tijdloze ambiance.

Villeroy-&-Boch-Moonlight-tegel
Villeroy & Boch, moonlight, lichtgrijs
De mozaïeken in lichtgrijs harmoniëren met donkere vloertegels

Afwerking: ceramicplus

Villeroy & Boch onderscheidt zich niet alleen door doordachte ontwerpen van vele andere fabrikanten, maar ook door de eersteklas kwaliteit, die de producten van de fabrikant belichaamt. De speciale CeramicPlus-afwerking helpt de tegels krasbestendiger en duurzamer te maken dan andere.
Ze zijn bijzonder eenvoudig te reinigen en zijn zowel zuur als alkalisch bestendig. De hoge kwaliteitsnormen van de materialen garanderen niet alleen het beste product, maar ook milieubescherming bij materiaal en productie.

Modern en klassiek

Geniet van de moonlight-tegelserie van villeroy & boch als een geweldige combinatie van vakmanschap en moderne accenten. De verschillende kleuren naturel, wit, beige, lichtgrijs, rood en antraciet geven u een individuele ontwerpvrijheid.
Sommige van de tegels zijn door de fabrikant gerectificeerd, zodat ze kunnen worden gelegd met een zeer smal voeg. Het vlakke beeld dat hierdoor ontstaat kan uw kamers visueel vergroten.
Overleg hierover met ons servicepersoneel.


Passende vloertegels

De moonlight-serie is ontworpen met de mogelijkheid om deze met veel van de vloertegels van andere series van Villeroy & Boch te combineren.
Als u vragen heeft over de selectie, kunt u contact met ons opnemen zodat onze servicemedewerkers u kunnen assisteren bij het maken van de juiste keuze.

Blader door onze online winkel en gebruik de filters voor vloertegels en uw favoriete kleur!

Villeroy-&-Boch-Moonlight