Villeroy & Boch My Earth Outdoor - Keramische Terrastegels 30mm

Villeroy & Boch

My Earth Outdoor 30

Formaten
40x80
Kleuren
Antraciet, Grijs multicolor
Oppervlakken
mat

De wereld aan je voeten

Met de serie My Earth heeft de Duitse merkfabrikant Villeroy & Boch een natuurlijke serie ontwikkeld die optimaal is afgestemd op jouw buitenomgeving. Twee kleuren, een formaat en drie centimeter dikte voor extreme weersomstandigheden!
My Earth is op geen enkele manier ondergeschikt aan ruwe natuursteen! Integendeel - de hoogwaardige vilbostonePlus zorgt ervoor dat het keramisch oppervlak bijzonder gemakkelijk schoon te maken is. My Earth Outdoor combineert een eenvoudige, natuurlijke ondergrond met een technisch uitgerijpt oppervlak.

De hoogste eisen

Villeroy & Boch hanteert de hoogste normen voor zijn keramische tegels. Het ontwerp van de tegels moet zo authentiek mogelijk zijn. Dit betekent dat geen enkele tegel hetzelfde moet zijn als de ander omdat in de natuur geen steen hetzelfde is.

My Earth Outdoor is ontworpen om een ongelooflijk divers en dynamisch beeld op uw terrasvloer te creëren. Dankzij de individuele structuur is de serie ook perfect voor het afdekken van zeer grote oppervlakken.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending

Kleurenspel

Een matte, nobele structuur en een natuurlijk, ruw oppervlak zorgen voor de perfecte steenlook. My Earth Outdoor is verkrijgbaar in antraciet en grijs multicolor.
Antraciet, de donkerste kleur, ziet er bijzonder elegant uit dankzij lichte, fijne insluitsels.
Grijs multicolor werkt met lichte en donkere insluitsels en creëert een opwindend, dynamisch beeld.

Technische kenmerken

Het formaat 40x80cm kan optimaal in uw tuin worden gebruikt. Met dit grote formaat 40x80 kunt u perfect brede oppervlakken ontwerpen. My Earth Outdoor biedt u de mogelijkheid om zich aan uw behoeften en vereisten aan te passen! Vooral omdat de serie overal buiten gebruikt kan worden:
De 3 cm dikke tegels kunnen ook direct op gras, grind of zand worden geplaatst. De antislipklasse van de tegels is R11 B en geeft zelfs in de regen een goede grip. Alle tegels zijn gerectificeerd, zijn uiteraard vorstbestendig en gemaakt van hoogwaardig VilbostonePlus porcellanato.

 

Vilbostoneplus voor uw buiten leefgebied

Het bijzondere aan vilbostonePlus is de goede bescherming tegen vuil en vlekken. Het ongeglazuurde porcellanato dat gebruikt wordt in de My Earth Outdoor-serie heeft meestal open poriën waar vuil zich kan ophopen. Om dit te voorkomen wordt de tegel behandeld met het eersteklas vilbostonePlus porcellanato.
De poriën van de tegels worden door Villeroy & Boch in de fabriek afgedicht, zodat de ongevoeligheid tegen vlekken en vuil toeneemt. Nabehandeling met impregneermiddelen is niet nodig dankzij de goede bescherming. Met My Earth Outdoor krijg je een bijzonder robuuste serie die decennia lang zelfs bij intensief gebruik zijn authentieke oppervlak behoudt.