Villeroy & Boch Ombra

Villeroy & Boch

Ombra

Formaten
30x90
Kleuren
Grey, White
Oppervlakken
mat

Licht en schaduwen in een tegel

Villeroy & Boch Ombra maakt indruk met een bekend maar mysterieus muurconcept en creëert een combinatie van "industriële stijl" en "natuurleven". Dit gaat gepaard met een zachte betonlook en fijne lijnen met subtiele, bloemmotieven.

Heldere kleuren en filigraandecoraties schitteren in de Ombra-serie in een sfeer van lichtheid en helderheid. Dit wandconcept komt goed tot zijn recht in de badkamer, maar ook in de sauna- en in wellnessruimtes of de hotelindustrie. Maar ook in de slaapkamer en woonkamer creëert deze serie een aantrekkelijke en vriendelijke sfeer.

Villeroy & Boch Ombra
Ombra van Villeroy & Boch inspireert met een spel van licht en schaduw en brengt je kamers in dromerige oases om je goed te voelen.

Stijlvol ontwerp voor fantastische momenten

De serie Ombra bestaat uit een basistegel en twee decoratieve tegels van keramiek in het formaat 30x90 cm, elk in de kleuren wit en grijs. Het matte en gladde oppervlak van de basistegels maakt dit delicaat en zacht en creëert een dromerige, bewolkte sfeer in uw woonruimte.

Als hoogtepunt dienen de twee decorvarianten, die worden gekenmerkt door smalle lijnen. Een variant is effen gekleurd, terwijl de andere variant een ontwerp heeft dat doet denken aan de schaduwen van bladeren. Het driedimensionale lamellenreliëf ontvouwt zich op grote oppervlakken op een bijzonder indrukwekkende manier en produceert schaduwen en bloempatronen die, afhankelijk van het licht, soms sterker en soms zwakker lijken. 

Kwaliteit van deze traditionele fabrikant

De lineaire reliëfs van deze serie geven de tegels nog meer diepte en maken zo bijzonder moderne en tegelijkertijd natuurlijke kamerontwerpen mogelijk. Door het spelen van deze reliëfs geef je je kamers een licht en luchtig karakter, dat effecten combineert met licht en schaduw.

Villeroy & Boch is altijd overtuigend geweest met zijn verfijnde en hoogwaardige interieur. Tegels van geglazuurd keramiek zijn bijvoorbeeld ideaal als hoogwaardige allrounders die exclusieve accenten in uw kamers bieden. Het speciale kenmerk van producten van de Duitse traditionele fabrikant zijn verschillende oppervlakteafwerkingen, die met name in de badkamer en de spa vruchten afwerpen. Porcellanato tegels bijvoorbeeld met een vilbostone of vilbostonePlus oppervlak onderscheiden zich door speciale eigenschappen, vooral in het dagelijks leven, die uw tegels een speciale uitstraling geven.