Villeroy & Boch Pure Line

Villeroy & Boch

Pure Line

Formaten
7,5x7,5, 2x60, 5x60, 10x60, 15x60, 20x60, 30x50, 30x60, 30x120, 60x60, 60x120
Kleuren
10 verschillende kleuren
Oppervlakken
Mat

Waar esthetiek en technologie elkaar ontmoeten

Of het nu gaat om sterke contrasten of zachte overgangen in ton-sur-ton: de Pure Line-serie van Villeroy & Boch laat niets te wensen over.

Exclusiviteit, elegantie en de hoogste kwaliteit zijn standaarden van de gerenommeerde fabrikant en worden ook weerspiegeld in deze moderne serie.

De tegels, die zijn geperfectioneerd op het gebied van architectuur, imponeren met hun zeer duurzame oppervlak en hun esthetische perfectie.
Artikel: 102

Perfectie in gebruik

Pure Line maakt een perfect op elkaar afgestemd pakket mogelijk. Met de bijpassende decoraties, mozaïeken, sokkels en trappen laat zich met de tien verschillende kleuren en formaten een volledig eigen ruimteconcept samenstellen. Villeroy & Boch heeft met Pure Line een serie gecreëerd die zijn naam eer aan doet: creatieve duidelijkheid.

Gebruik van Pure Line

Zowel vloer als wand kunnen worden afgewerkt met Pure Line. De harmonieuze kleurenspectra licht-grijs, medium-grijs, grijs-wit en licht, medium en donker grijs/beige kunnen als contrast gecombineerd worden met Crème en Ivory. De tegels zijn gemaakt van ongeglazuurd porcellanato en zijn natuurlijk vorstbestendig.
Technische voordelen van Villeroy & Boch
De hoogwaardige serie is zo ontworpen dat hij ook in een bedrijfsmatige omgeving kan worden gebruikt. Dit betekent dat naast het nobele uiterlijk ook de technische eigenschappen tot in het laatste detail zijn uitgerijpt: de tegels hebben de slipweerstand R10 en zijn bestand tegen hoge belasting. De serie kan dus zowel binnen als buiten worden gebruikt. Pure Line is ook afgewerkt met het vilbostoneplus-oppervlak van Villeroy & Boch.
Villeroy-&-Boch-New-Tradition-Tegel-Grijs 60x60

Talrijke formaten

Naast de basistegels, die in talloze formaten worden aangeboden, zijn decoratieve tegels exclusief voor Pure Line ontwikkeld. Dit omvat een selectie van hoogwaardige mozaïektegels die elke kamer een speciaal tintje geven als een optisch accent.

Daarnaast zijn filigraan strooktegels beschikbaar, die op de manier van leisteen zijn ontworpen. Fijne, afwisselend brede rechthoeken creëren een speciaal patroon dat zowel hele muren als bepaalde delen van de ruimte kan verfijnen. De tegel is in verschillende tinten gemaakt: grijze multicolor en bruine multicolor passen perfect in elke kamerbeeld met tegels uit de Pure Line-serie.

Pure Line, kleurharmonieën

Pure Line heeft een breed scala aan kleuren. De tinten kunnen harmonieus worden gecombineerd, bijvoorbeeld door te mixen om elegante blikvangers te creëren.

Villeroy-&-Boch-Play-It-30x30-Zwart  Villeroy-&-Boch-Play-It  Villeroy-&-Boch-Pure-Line  Villeroy-&-Boch-Pure-Line  Villeroy-&-Boch-Pure-Line

Villeroy-&-Boch-Pure-Line   Villeroy-&-Boch-Pure-Line  Villeroy-&-Boch-Pure-Line  Villeroy-&-Boch-Pure-Line  Villeroy-&-Boch-Pure-Line