Villeroy & Boch Tucson Outdoor - Keramische Terrastegels 20mm

Villeroy & Boch

Tucson Outdoor 20

Formaten
60x60, 80x80
Kleuren
Black Rock, Warm Rock, Sunny Rock, Light Rock
Oppervlakken
Mat

Natuursteenlook voor het terras

Met de terrastegels van de serie Tuscon Outdoor van Villeroy & Boch bewees de Duitse fabrikant opnieuw zijn talent om authentieke natuursteen structuren te combineren met een vleugje luxe en elegantie. Hoewel Tucson Outdoor er ruig en natuurlijk uitziet, creëert het rustige oppervlak toch een elegant beeld dat het  natuurlijke van het terras onderstreept. 

Ingetogen natuurlijke uitstraling

Met Tucson Outdoor hebt u een geweldige kleurkeuze: zowel zeer heldere als vriendelijke tinten zijn beschikbaar, evenals expressieve, donkere kleuren. Gemeenschappelijk voor alle nuances is het gevarieerde spel van kleuren en de typische steenstructuren die Tucson Outdoor zo fascinerend echt maken.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending
Artikel: 8

Matte structuren

Het oppervlak van Tucson Outdoor ziet er natuurlijk en elegant uit. De tegel dankt deze uitstraling aan het matte en enigszins ruwe oppervlak. De gevarieerde structuren en texturen op de tegels creëren een dynamisch vloerbeeld dat de authentieke steenlook onderstreept. In tegenstelling tot sterke leisteenoptiek series of zeer kleurrijke terrastegels is Tucson Outdoor vrij eenvoudig en discreet. De buitentegels vertonen een natuursteenlook maar voegen zich subtiel in de buitenomgeving.

Een speciaal kenmerk van Tucson Outdoor zijn de insluitsels, die afwijkend zijn van de basiskleur van de serie. Deze insluitsels worden in bruinachtige nuances weergegeven, zodat de serie een bijzonder realistische indruk maakt. De combinatie van lichtere of donkere tinten en de bruine kleurschakeringen zorgt voor een warme, natuurlijke sfeer.

Klassiek en xxl

De meeste terrastegels met een dikte van 2 cm worden aangeboden in het formaat 60x60cm - evenals Tucson Outdoor. Dit formaat is een echt allround talent: het kan worden gelegd met naden, maar is ook geschikt om in een grindbed te leggen. In de regel blijft er een paar centimeter ruimte over tussen de panelen om zo een moderne vloer te creëren.

Tucson Outdoor is ook verkrijgbaar in een ander formaat: 80x80cm. Dit formaat is voor terrastegels uitzonderlijk. Het XXL-ontwerp van de tegel is bijzonder groot en toont zijn tekening uitgestrekt. Op bijna een vierkante meter kan het oppervlak zich optimaal ontplooien. Het 80x80cm-formaat overtuigt door het enorme oppervlak, dat zorgt voor een hoogwaardige en evenwichtige uitstraling op het terras.

Villeroy-&-Boch-Tucson-Outdoor

Snel overzicht:

• Vier kleuren: Sunny Rock, Light Rock, Warm Rock en Black Rock
• 2 cm dikke patiotegels
• geschikt voor het leggen in grindbedden / mortelbed
• kan los in het zand worden gelegd of los in het gazon
• twee formaten: 60x60 en 80x80cm
• Antislipklasse R11
• gerectificeerde randen

Vier kleuren!

De kleur heeft een grote invloed op de uitstraling van het hele buitengebied. Villeroy & Boch biedt direct vier verschillende kleuren in de Tucson-serie. Typerend voor de natuursteenlook, worden de aardse kleuren op subtiele wijze getoond. Ze variëren van een zeer licht beige tot een donker, rijk antraciet zwart.

Villeroy-&-Boch-Tucson-Outdoor-Light-Rock
Light Rock is de helderste kleur van Tucson Outdoor 20. Deze lichte kleurtint heeft een stralende beige basiskleur. De tegel is doorlopen van insluitsels in warm lichtbruin.

Villeroy-&-Boch-Tucson-Outdoor-Black-Rock
Black Rock doet denken aan zwarte leisteenlook. Door het matte oppervlak blijft de stijl van de ruwe steen goed bewaard. Omdat Black Rock ook bruinachtige insluitsels heeft, creëert het een warme en huiselijke sfeer, ondanks zijn expressieve, donkere kleur.

Villeroy-&-Boch-Tucson-Outdoor-Sunny-Rock
Sunny Rock is vergelijkbaar met die van Light Rock waarbij alleen de basiskleur iets donkerder is. Deze twee kleuren behoren tot de twee heldere varianten van Tucson Outdoor.

Villeroy-&-Boch-Tucson-Outdoor-Warm-Rock
Sunny Rock is vergelijkbaar met die van Light Rock waarbij alleen de basiskleur iets donkerder is. Deze twee kleuren behoren tot de twee heldere varianten van Tucson Outdoor.

Twee andere tinten bevinden zich in het vrij donkerdere kleurenspectrum: Warm Rock en Black Rock.
Warm Rock heeft als basis een rijke, donkerbruine tint. In de tuin geeft het een aardse flair die waarschijnlijk het beste de relatie met de natuur weergeeft.

Technische kenmerken

Sommige eigenschappen van Tucson Outdoor zijn ook het vermelden waard vanuit een technisch oogpunt. Beide formaten zijn gerectificeerd: de 2 cm dikke tegels zijn aan de randen gesneden nadat ze opnieuw zijn gebakken waardoor ze een exacte hoek van 90 ° hebben. Dit zorgt voor een moderne uitstraling en maakt ook een bijzonder strakke installatie mogelijk. De trend is echter om de tegels op mortel te leggen, zodat de tegels niet gelijmd hoeven te worden. Dit maakt het gebruik veel flexibeler en is eenvoudiger te leggen.

Slipweerstand

De merktegels van Villeroy & Boch hebben de slipweerstand R11. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak zelfs bij slecht weer een goede grip biedt. Het hoogwaardige porcellanato van Villeroy & Boch is ook zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen omgevingsinvloeden, zoals krassen en vlekken.