Villeroy & Boch Tucson Garden - Keramische Terrastegels 30mm

Villeroy & Boch

Tucson Outdoor 30

Formaten
60x60
Kleuren
Light Rock, Warm Rock
Oppervlakken
Mat

Twee kleuren!

De kleur heeft een grote invloed op de uitstraling van het hele buitengebied. Villeroy & Boch biedt direct twee verschillende kleuren in de Tucson-Outdoor 30 serie. Typerend voor de natuursteenlook, worden de aardse kleuren op subtiele wijze getoond.

Light Rock is de helderste kleur van Tucson Outdoor 30. Deze lichte kleurtint heeft een stralende beige basiskleur. De tegel is doorlopen van insluitsels in warm lichtbruin. 

Warm Rock
 heeft als basis een rijke, donkerbruine tint. In de tuin geeft het een aardse flair die waarschijnlijk het beste de relatie met de natuur weergeeft.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending

Snel overzicht:

• Twee kleuren: Light Rock, Warm Rock
• 3 cm dikke patiotegels
• geschikt voor het leggen in grindbedden / mortelbed
• kan los in het zand worden gelegd of los in het gazon
• een formaat: 60x60cm
• Antislipklasse R11
• gerectificeerde randen

Technische kenmerken

Sommige eigenschappen van Tucson Outdoor zijn ook het vermelden waard vanuit een technisch oogpunt. Beide formaten zijn gerectificeerd: de 2 cm dikke tegels zijn aan de randen gesneden nadat ze opnieuw zijn gebakken waardoor ze een exacte hoek van 90 ° hebben. Dit zorgt voor een moderne uitstraling en maakt ook een bijzonder strakke installatie mogelijk. De trend is echter om de tegels op mortel te leggen, zodat de tegels niet gelijmd hoeven te worden. Dit maakt het gebruik veel flexibeler en is eenvoudiger te leggen.

Slipweerstand

De merktegels van Villeroy & Boch hebben de slipweerstand R11. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak zelfs bij slecht weer een goede grip biedt. Het hoogwaardige porcellanato van Villeroy & Boch is ook zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen omgevingsinvloeden, zoals krassen en vlekken.

Kleuren:

Villeroy-&-Boch-Tucson-Outdoor-Light-Rock 
Villeroy-&-Boch-Tucson-Garden
Light-Rock 

Villeroy-&-Boch-Tucson-Outdoor-Warm-Rock 
Villeroy-&-Boch-Tucson Garden
Warm-Rock