Villeroy & Boch X-Plane Outdoor 20 - Keramische Terrastegels 20mm

Villeroy & Boch

X-Plane Outdoor 20

Formaten
60x60
Kleuren
Antraciet, Beige, Grijs
Oppervlakken
Mat

Een moderne ambiance

Pure industriële stijl gecombineerd met elegant minimalisme. Dat is de betonlook! Voor het interieur heeft dit al lang zijn weg gevonden. Nu heeft de Duitse merkfabrikant Villeroy & Boch een nieuwe serie voor de buitenruimte gecreëerd met de X-Plane-serie.

Dankzij zeer technische processen is Villeroy & Boch in staat om een authentieke betonstructuur te ontwikkelen die het oppervlak in detail reproduceert door middel van insluitsels en kleurtinten. Tegelijkertijd is de tegel gemaakt van hoogwaardig Vilbostoneplus porselein. De serie overtuigt niet alleen met een onberispelijke look, maar het heeft tevens perfecte, technische eigenschappen.

Overtuigend: 2 cm dik
Er is veel vraag naar tegels voor de buitenruimte, die tegelijkertijd ongevoelig zijn voor weersinvloeden en toch een stijlvolle ambiance onderstrepen. Villeroy & Boch biedt speciale tegels in de buitentegelserie, die met een dikte van 2 cm van hoogwaardige porcellanato met Vilbostoneplus coating voldoen aan alle criteria voor gebruik buitenshuis.
Artikel: 82

Vorstbestendig

Natuurlijk zijn de tegels vorstbestendig. Zelfs zonlicht kan de kleur van de tegels niet beinvloeden, ook niet na tientallen jaren. De tegels zien er nog steeds uit als nieuw. Voor het reinigen van de tegels is vaak niet meer nodig dan schoon water.

Kleuren in tijdloos grijs

Villeroy & Boch biedt de X-Plane-serie aan in drie kleuren.
Antraciet- en grijs, zijn met name sterk afgestemd op hun voorbeeld: het beton. De derde kleur, beige, is een iets warmere tint. Tegelijkertijd is hier geen concessie gedaan aan de tijdloze en minimalistische stijl.
Beige creëert een elegante overgang van een industriële look naar een moderne, mediterrane en vriendelijke sfeer. Met X-Plane heb je de keuze tussen de minimalistische industriële look en een tijdloos, warm alternatief in lichte nuances.

Villeroy-&-Boch-X-Plane-Outdoor
Villeroy-&-Boch-X-Plane-Outdoor-Crème   Villeroy-&-Boch-X-Plane-Outdoor-Grey   Villeroy-&-Boch-X-Plane-Outdoor-Anthracite 
Crème                Grey                   Anthracite


Flexibel formaat

X-Plane is beschikbaar in het formaat 60x60 cm. Dit zeer flexibele formaat is niet zomaar gekozen. Het formaat is niet te groot en niet te klein: het kan worden gebruikt voor grotere oppervlakken zoals uw terras of oprit voor het huis. Het kan echter ook heel goed worden gebruikt voor tuinpaden. Omdat de twee grijstinten antraciet en grijs harmonieus gecombineerd kunnen worden kan dit tot een verrassend effect leiden en kunnen vloerpatronen worden gemaakt die een dynamisch en gevarieerd totaalbeeld bieden. Dergelijke creatieve oplossingen zijn vooral mogelijk met X-Plane, omdat de serie als geheel een bijzonder rustige en ingetogen structuur heeft.


Technische voordelen

Alle buitentegels van Villeroy & Boch zijn gemaakt van porcellanato van vilbostoneplus. Dit speciale porseleinen aardewerk is bijzonder robuust, krasbestendig en vlekbestendig. Door een afwerking aan de kant van de fabrikant, in vergelijking met gewoon porcellanato, hebben de tegels een langere levensduur.

Slipweerstand

De merktegels van Villeroy & Boch hebben de slipweerstand R11. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak zelfs bij slecht weer een goede grip biedt. Het hoogwaardige porcellanato van Villeroy & Boch is ook zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen omgevingsinvloeden, zoals krassen en vlekken.

Comfort en eenvoudig onderhoud

Porsellanato tegels hoeven niet te worden geïmpregneerd of speciaal behandeld te worden. Indien de tegels van de X-Plane-serie vuil zijn volstaat alleen schoon water om ze schoon te maken. De tegels zijn ondoordringbaar, duurzaam en hebben een lange levensduur. De X-Plane-serie is praktisch, gemakkelijk te onderhouden en een optisch hoogtepunt in elke kamer.