Villeroy & Boch Section

Villeroy & Boch

Section

Formaten
5x5, 30x60, 60x60
Kleuren
Créme-wit, Zand-beige, Cement-grijs, Antraciet
Oppervlakken
Mat

Vloertegels: stijlvol, elegant en decent

Section  van Villeroy & Boch is een discrete en des te meer stijlvolle serie in betonlook van deze Duitse fabrikant.

De tegels, in grijze of beige tinten, roepen een elegante uitstraling op bij u thuis.

Met Section ontdek je een betonlook op een bijzonder luxueuze manier.

Filter naar

Soort
Afmeting
Vorm
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending
Artikel: 20

Beleef beton

Concrete style is op ieders lippen. Naarmate deze stijl steeds vaker voorkomt, interpreteert Villeroy & Boch de meest uiteenlopende series in deze minimalistische look. Section is een heel speciale variant ervan: het stijlvolle minimalisme werd op een elegante manier in Section opgelost. Natuurlijke kleuren, van romige beige tinten tot modern betongrijs, en de matte, eenvoudige afwerking maken van Section een serie die kan worden gebruikt in grote studio's of elegante foyers. Haal de minimalistische stijl naar huis en geniet van de elegantie, typisch Villeroy & Boch.

Pure kwaliteit: vilbostoneplus

Zoals we het kennen van Villeroy & Boch, is niet alleen het uiterlijk van de tegels overtuigend. Het hoogwaardige porcellanato wordt met het VilbostonePlus procedé behandeld zodat de structuur van het oppervlak wordt geseald. Dus geen vlekken of vuil dringen diep in de tegels. De weerstand tegen verontreiniging wordt verminderd en derhalve is een aanvullende nabehandeling met impregneermiddelen niet langer noodzakelijk. De serie Section is daarom niet alleen optisch een hoogtepunt, maar ook heel praktisch: een tegel die dankzij de speciale bescherming zijn fraaie oppervlak nog heel lang vasthoudt. Villeroy-&-Boch-New-Tradition-Tegel-Grijs 60x60

Formaten en kleuren om te combineren

Villeroy & Boch Section is verkrijgbaar in de maten 60x60 en 30x60 cm. Deze formaten kunnen eenvoudig met elkaar worden gecombineerd voor het creëren van stijlvolle verbanden op uw vloer of aan de muur. Daarnaast biedt Section decoraties die zowel voor een groot oppervlak als voor accentgebieden te gebruiken zijn. Doormidden gedeeld kunnen ze als decorstrip worden gebruikt. Daarnaast biedt Section extra smalle vloertegels in het formaat 7.5x60 cm aan om zo bijzonder opvallende accenten te plaatsen. Ze zijn ook goed te combineren met de standaard vloertegels.

Kleine decoraties en mozaïek

De eenvoudige basistegels kunnen worden aangevuld met bijpassende effecttegels. Section biedt enerzijds streepdecoraties, anderzijds klassieke mozaïeken. Beide tegelvarianten en de basistegels zijn gemaakt van het beste vilbostonePlus porcellanato. De mozaïeken zijn gemaakt in het formaat 5x5 cm, de decoraties hebben het formaat 30x60 cm. Om een rand te maken kunnen de streepdecoraties in een formaat van 15x60 cm gesneden worden. Alle tegels uit de Section serie zijn gerectificeerd en vorstbestendig. Zo verfraait u zelfs buitenruimtes met de moderne betonstijl.

De vier kleuren van section

De elegante betonnen look-serie van Villeroy & Boch is verkrijgbaar in vier kleuren. De lichte versie in roomwit oogt bijzonder stijlvol. Het verspreidt een vriendelijke, moderne sfeer. Zandbeige is een kleur die wat donkerder lijkt en bijna mediterraan aandoet. Deze kleurnuance is uitzonderlijk neigt al naar bruin. Klassieke betonlook is verkrijgbaar in de kleur cementgrijs. Een soortgelijke flair bereik je met de kleur antraciet. De twee grijstinten tonen de trend van betonlook bijzonder intens.

Villeroy-&-Boch-Pure-Section
Villeroy & Boch - Section  
Créme-wit 

Villeroy-&-Boch-Pure-Section                                                
Villeroy & Boch - Section
Zand-beige

Villeroy-&-Boch-Pure-Section-créme-weiss 
Villeroy & Boch - Section
Cement-grijs

Villeroy-&-Boch-Pure-Section-sandbeige 

Villeroy & Boch - Section                                   
Antraciet