Villeroy & Boch Timeline

Villeroy & Boch

Timeline

Formaten
6x60, 20x60
Kleuren
Antraciet, Créme, Grijs, Greige, Wit
Oppervlakken
Mat

Tijdloos, klassiek en elegant

Zachte kleuren, een subtiel en terughoudend ontwerp: de Timeline van Villeroy & Boch laat zien waar de Duitse fabrikant voor staat: charmante elegantie. De matte keramische tegels zijn ideaal voor wanden in de badkamer of welness ruimte. De op de basis tegel afgestemde decoratieve tegels, zorgen ervoor dat u effecten kunt bereiken en een verscheidenheid op de muren kunt creëren.

Deze serie is verkrijgbaar bij Tegel-Studio Tienray. Bent u geïnteresseerd in deze serie? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Vorstbestendig
Monsterverzending
Artikel: 10

Zijdemat en glanzend

Het ontwerp van de tegels wordt niet alleen beïnvloed door hun kleur, maar ook door de oppervlaktestructuur. De tegels zelf zijn mat, wat de discrete kleuren ondersteunt. Ze zijn echter doordrongen van licht glanzende, zeer fijne lijnen die er iets donkerder uitzien dan de basistint. Deze lijnen zijn horizontaal gerangschikt, overlappen elkaar van tijd tot tijd en veroorzaken zo een subtiele afwisseling, zonder het rustige algehele beeld te verstoren.

Zachte tinten

Wit, crème, grijs, greig en antraciet zijn de basiskleuren van de serie. Deze eenvoudige tinten hebben een doorslaggevend voordeel: ze zijn tijdloos door de pastel-ondertoon en niet zo trendgevoelig. De levensduur van de tegels is daarom niet alleen te danken aan de hoge kwaliteit van het materiaal, maar ook aan het eenvoudige ontwerp. Om de serie een speciaal effect te geven kun je deze combineren met decoratieve tegels.

De decor van Timeline

Zelfs de decoratieve tegels van de Timeline zijn tijdloos en eenvoudig. Ze kunnen echter interessante patronen weergeven als ze op de juiste manier worden gebruikt. Klassiek worden deze tegels gebruikt als randen. Hiermee kun je met een andere kleur een lijn vormen in het bovenste gedeelte van de muur. Omdat de kleuren perfect op elkaar zijn afgestemd, kunt u de kleur kiezen die het beste bij u past. Normaal geven kleuren met hoog contrast de mooiste effecten.

Charme met Timeline

Met Timeline kun je de charme van de klassieker van Villeroy & Bochnach in huis halen. Timeline belichaamt de missie van het bedrijf, omdat het hoogwaardige aardewerk aan de ene kant is uitgerust met Ceramicplus, aan de andere kant zorgt de tijdloosheid en de terughoudendheid van het ontwerp voor langdurig genot van de muurtegels. Ceramicplus is de interne verfijning van Villeroy & Boch. Deze afwerking zorgt ervoor dat deze eenvoudiger te reinigen zijn met minimaal gebruik van water en schoonmaakmiddelen. Timeline levert hierdoor een bijdrage om het milieu te beschermen.

Verticaal of horizontaal

Als je de klassieke horizontale muurtekening niet leuk vindt, kunnen tegels uit de Timeline serie verticaal of staand worden geplaatst. In beide installatietechnieken kunt u met de voegkleur bepalen of de wand vlak moet tonen of onderbroken door een netwerkstructuur. Onze verkoopmedewerkers zullen u graag adviseren. Bezoek voor een goed advies onze showroom in Tienray.