Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Tegel Soort

We hebben een groot assortiment aan keramische tegels. Met meer dan 10.000 artikelen online, en meer dan 20.000 series en artikelen die wij bij onze fabrieken kunnen bestellen, mogen wij wel zeggen dat we de grootste online tegel webshop zijn van Nederland. Een deel van ons ruime assortiment is ook te zien in onze showroom in Tienray, Limburg.
Van vloertegels tot wandtegels en van decortegels tot XXL tegels. Wij zijn van alle markten thuis.
Met ons ruime assortiment kun je iedere ruimte in en buitenshuis omtoveren tot een plaatje!


SOORTEN TEGELS

Bij ons kun je ook terecht voor mozaïektegels, keramische parket, tegelstroken en zelfs tegelplinten. Tegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, van kleine Friese witjes in 10x10cm, tot grote wand of vloertegels tot wel 240 cm hoog. Deze tegels zijn ideaal wanneer je niet teveel voegen wilt hebben.

Tegels zijn belangrijke sfeermakers. Met tegels kun je een ruimte een bepaalde sfeer meegeven. Visgraat look en Hongaarse punt zijn helemaal van deze tijd. Of kies je toch liever voor een neutrale basis en ga je voor verschillende grijstinten? Laat je inspireren door de mooie inspiratie beelden op onze website.

Verder hebben wij verschillende toebehoren in het assortiment. Voor vloerlijm, vloerverwarming, wandlijm, tegelvoegsel en voorstrijkmiddelen hoef je dus ook niet meer verder te kijken. Wij zorgen er namelijk voor dat je jouw tegels en tegeltoebehoren tegen de scherpste prijzen bij ons kunt bestellen.

Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, dan helpen wij je graag de juiste keuze te maken met jouw aankoop.

Wij leveren uitsluitend A-merken. Door samenwerkingen met diverse leveranciers en fabrieken, waaronder Villeroy & Boch, Lea Ceramiche, Marazzi, Novabell, Emil Ceramica, Flaviker, Castelvetro en nog veel meer heb je altijd kwaliteit in huis tegen de beste prijzen!