ABK nu online bij Tegelstudio.nl!
placeholder flag Leverland
tegelstudio.nl monster cashback
Op maandag 10 april zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend.
Kom dus op 2e Paasdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.
Het magazijn blijft echter gesloten voor afhaal en opent dinsdag 11 april weer als gewoonlijk.

ABK
Vernieuwend Design

ABK's collecties vloer- en wandtegels en grote op elkaar afgestemde, modulaire platen creëren een gevoel van continuïteit tussen vloeren en wanden en tussen binnen- en buitenruimtes in woon- en winkeltoepassingen zoals de wellness-, zakelijke, horeca- en voedingssector.

In haar vestigingen in het hart van de regio Emilia in Italië, produceert ABK vloer- en wandtegels en grote porseleinen platen die ideaal zijn voor gebruik in binnen- en buitenruimtes en geïnspireerd zijn door de laatste trends in de wereld van interieur en grafisch ontwerp.
ABK biedt onderscheidende en originele oplossingen voor het ontwerp van woningen, winkels en openbare ruimten. Het ABK-assortiment biedt niet alleen een eigentijdse smaak en veel verschillende toepassingen, maar is ook een unieke set materialen die gemakkelijk onderling kunnen worden gecoördineerd op het gebied van stijl, kleur en grootte in overeenstemming met een aanpasbare ontwerpbenadering.

Binnenkort ook via onze Webshop verkrijgbaar

Binnenkort zullen de collecties van ABK ook beschikbaar zijn via onze webshop.
Wij kunnen alle collecties van ABK leveren, voor meer informatie of vragen graag een e-mail sturen naar: info@tegelstudio.nl.

Kijk voor alle collecties op: https://www.abk.it/en/collections