Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

ABK
Vernieuwend Design

ABK's collecties vloer- en wandtegels en grote op elkaar afgestemde, modulaire platen creëren een gevoel van continuïteit tussen vloeren en wanden en tussen binnen- en buitenruimtes in woon- en winkeltoepassingen zoals de wellness-, zakelijke, horeca- en voedingssector.

In haar vestigingen in het hart van de regio Emilia in Italië, produceert ABK vloer- en wandtegels en grote porseleinen platen die ideaal zijn voor gebruik in binnen- en buitenruimtes en geïnspireerd zijn door de laatste trends in de wereld van interieur en grafisch ontwerp.
ABK biedt onderscheidende en originele oplossingen voor het ontwerp van woningen, winkels en openbare ruimten. Het ABK-assortiment biedt niet alleen een eigentijdse smaak en veel verschillende toepassingen, maar is ook een unieke set materialen die gemakkelijk onderling kunnen worden gecoördineerd op het gebied van stijl, kleur en grootte in overeenstemming met een aanpasbare ontwerpbenadering.

Binnenkort ook via onze webshop verkrijgbaar

Binnenkort zullen de collecties van ABK ook beschikbaar zijn via onze webshop.
Wij kunnen alle collecties van ABK leveren, voor meer informatie of vragen graag een e-mail sturen naar: info@tegelstudio.nl.

Kijk voor alle collecties op: https://www.abk.it/en/collections