Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Kronos Ceramiche

Ervaring sinds jaren

Al meer dan 30 jaar produceert Kronos Ceramiche keramiek om de wereld de waarde en klasse van Italiaanse tegels te tonen. In zijn serie brengt Kronos Ceramiche de wereld van keramiek, de wereld van architectuur en de wereld van design samen om verbluffende oplossingen te creëren voor elke situatie. Met series als Wood Side, Prima Materia en Blau Tech overtreft de fabrikant zichzelf steeds weer. Of het nu gaat om natuursteen of houtimitaties: de series worden met veel liefde en oog voor detail geïmplementeerd, hetgeen resulteert in een perfect totaalbeeld.


Kronos Prima Materia - Minimalisme voor rust en stijl

De serie Prima Materia toont het eigenlijk allemaal: Een tegel met een ingetogen ontwerp en een rustige uitstraling. Prima Materia is verkrijgbaar in de kleuren cenere, cemento en sandalo. De nuances in deze kleuren variëren tussen koele en donkere grijstinten, lichte grijsblauwe tinten en warme zandkleuren. In overeenstemming met Prima Materia biedt Kronos Ceramiche een plint van 4,6x60 cm. U kunt uw woonruimte ook naar buiten uitbreiden door de terrastegels van dezelfde serie te laten overvloeien van binnen naar buiten om zo het woonoppervlak te vergroten.


Kronos Rocks - De speciale tegel in natuursteen design

Onregelmatige en gevarieerde oppervlakken en een grenzeloos natuurlijk gevoel! Dat is Kronos Rocks. Kronos Ceramiche geeft precies die natuurlijke flair. De fabrikant produceert aan de hand van een authentiek voorbeeld een breed scala aan natuurstenen. Zes verschillende kleuren, zes verschillende natuursteenpatronen die uw huis in uw individuele oase van welzijn transformeren.

Kronos Wood Side - De iets andere houtdesign serie

Kronos Wood Side wordt gekenmerkt door ongewone houtstructuren, waarvan sommige opvallen door hun zeer lichte insluitsels en deels door hun zeer onderscheidende patroon. Een ding is Wood Side vooral: Bijzonder. Het straalt de wilde natuur uit en combineert deze natuurlijke uitstraling met de actuele trend. Het hout zou al vele jaren gebruikt kunnen zijn, maar ziet er elegant en van hoge kwaliteit uit. Vooral de kleuren “eiken” en “kauri” zijn uitermate geschikt voor elegante vloeren. De kleur “nut” is geschikt voor een donker, modern vloerontwerp en “marple” is een bijna witte basiskleur die geïnspireerd is op Scandinavische frisheid.

Kronos Blau Tech - Iets rustieker

De totaalindruk van “Kronos Blau Tech” is minder minimalistisch, maar eerder sprekend en sterk. De kleuren zijn rijker, en de insluitsels duidelijk zichtbaar. Blau Tech is een serie voor makers; voor mensen die een statement willen afgeven. Bovendien biedt de serie verschillende oppervlakte afwerkingen. Zachter, soms meer zichtbaar en voelbaar. Bij Blau Tech kiest u niet alleen voor uw favoriete kleur, maar ook voor het perfecte oppervlak. Onze servicemedewerkers adviseren u graag over verdere details van deze serie! Neem hierover contact met ons op of kom langs in onze showroom in Tienray.

SKE 2.0 Hout en SKE 2.0 Steen - Terrastegels 2 cm

De twee series Ske 2.0 Wood en Ske 2.0 Stone zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis. Met een dikte van 2 cm trotseren ze weer en wind. Tegelijkertijd bieden ze goede grip met een slipweerstand van R11. De terrasplanken in houtlook zijn deels klassiek, bijvoorbeeld in de kleur “rovere” of “ebano”, maar zijn ook verkrijgbaar in meer ongewone houtlooks: “kauri doga” of “oak doga” SKE 2.0 Wood doet meer denken aan de stijl en de uitstraling van de interieurreeks “Wood Side”. Ze worden gekenmerkt door een duidelijke nerf en veroorzaken door het plankontwerp een fraaie tekening. De situatie met stenen terrastegels is vergelijkbaar: kies je persoonlijke voorkeur: klassieke zachte tinten en rustieke natuursteenpatronen.