Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Kronos Ceramiche Wood Side

Grenzeloos wonen

Kronos Ceramiche Wood Side voegt eenvoudig je huis binnen en buiten samen. De grenzen tussen wonen en de natuur verdwijnen en ruime open ruimtes nodigen u uit om te blijven hangen. De vele voordelen van keramische tegels worden aangevuld door de natuurlijke esthetiek van hout. Kronos Ceramiche heeft een serie gemaakt die op ideale wijze zowel de technische als de optische eigenschappen combineert.

Flexibel Gebruik

De keramische tegels van de Wood Side-serie overtreffen de eigenschappen van parket op vele manieren. Binnen kunnen ze flexibel worden gebruikt en kunnen ze zelfs effectief zijn in ruimtes waar hout meestal niet wordt gebruikt. In de badkamer, waar hout zou zwellen en niet om hygiënische redenen kan worden gebruikt, kunnen Wood Side tegels met houteffect een speciaal beeld geven.

Deze serie is verkrijgbaar bij Tegel-Studio Tienray. Bent u geïnteresseerd in deze serie? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Ongeremde esthetiek

Natuurlijke onregelmatigheden karakteriseren de natuur en vooral de veelzijdige houtsoorten. Wood Side heeft deze onhandelbare structuren en spannende patronen aan het concept toegevoegd: Wood Side verrast met vier versies en laat kamers en buitenruimtes versmelten met de natuur. Oak, maple, kauri en nut staan voor de exclusieve houtsoorten eiken, esdoorn, kauri en walnoot. Geheel naar je eigen verbeelding laten de tegels de natuur bij je binnenkomen.
Kronos-Ceramiche-Wood-Side-Kauri-26-5x180-20x120-15x90
Kronos-Ceramiche-Wood-Side-Kauri

Kronos-Wood-Side-Kauri-15x90-20x120
Kronos-Wood-Side-Kauri-15x90-20x120

Sensualiteit gecombineerd met technologie

Of het nu buiten of binnen is: de keramische tegels van Kronos Ceramiche zijn onderhoudsvriendelijk, robuust, duurzaam en scoren punten door hun veelzijdigheid. Ze geven kamers een duidelijk karakter en stellen uw persoonlijkheid centraal. Landhuisstijl, modern, minimalistische inrichting of in combinatie met shabby chic: de tegels verliezen nooit hun effect, blijven tijdloos elegant en kunnen gevarieerd worden gebruikt.

Kronos-Wood-Side-Nut-20x120-KRO6513
Kronos-Wood-Side-Nut-20x120