Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Lea Ceramiche

Wereldwijd op koers

Lea Ceramiche is over de hele wereld vertegenwoordigd in meer dan 80 landen en op vijf continenten. Geen wonder dat de producten van de fabrikant aan de meest uiteenlopende eisen moeten voldoen. Het assortiment van Lea Ceramiche omvat rustige, minimalistische stijlen, zoals ze in Japan wensen. Het bestaat echter ook uit moderne tegels die zijn ontwikkeld met behulp van de nieuwste processen die met name in de VS gekocht worden. Daarentegen zijn Frankrijk, Duitsland, België, Nederland en Groot-Brittannië geïnteresseerd in een goede mix: moderne basistegels in combinatie met ongewone decorelementen.

Specialiteiten en luxe tegels

Het Basaltina Stone Project-assortiment is bijvoorbeeld bijzonder uitgerijpt. Het bevat een verscheidenheid aan decoratieve tegels - zowel staaf mozaïeken als bijzonder kleine vierkante mozaïeken - en grote, uitnodigende tegels tot 120 cm. De kleuren van deze serie zijn terughoudend grijs en zorgen alleen door het gerichte gebruik van decoratieve elementen voor een verscheidenheid aan blikvangers. Een speciaal kenmerk van Lea Ceramiche is Tecnoquarz: deze serie heeft een uniek karakter gekregen. De tegel pakketten worden samengesteld uit verschillende productieseries zodat elk pakket uniek is. Het resultaat is zachte kleurvariaties, verschillende tinten en talrijke details. Een serie voor mensen die houden van stijlbewuste variëteit.

Anti slip terrastegels

Het mag stormen en hagelen met de serie System L2. De 2 cm dikke tegels voor gebruik buitenshuis zijn robuust en veilig. Met een slipweerstand van R11 zijn de tegels stroef, zelfs met een hellingshoek van 19° tot 27°! De kleuren van de L2-serie zijn minimalistisch. Van delicate grijstinten tot wit doen ze denken aan basalt, kalksteen of cement. Kenmerkend voor de serie zijn de natuurlijke nuances, tinten en aders die zich subtiel op het oppervlak tonen. De gerectificeerde terrastegels zijn vorstbestendig en ongeglazuurd - en dus nog beter bestand tegen krassen.

Mediterraan, vrij en elegant

De serie Grande Pierre van Lea Ceramiche is een klassieker. Delicate, zachte structuren die discreet van de basiskleur afscheiden. De afgeronde randen maken de tegel tot de perfecte keuze in woonruimtes en hal. De kleuren dorè, ecru en grinse zijn zacht en helder, dus de kamer is mooi helder en straalt een gezellige, mediterrane sfeer uit. De onregelmatige korrel van de serie is karakteristiek: hij structureert de tegel niet te veel, maar biedt een subtiel, gevarieerd oppervlak. De serie is beschikbaar in de formaten 40,4x40,4 cm, 4,4x60,8 cm, 60x60 cm en 60,8x60,8 cm.

De natuur

Niet alleen in het natuurlijke ontwerp van de tegels heeft Lea Ceramiche altijd oog voor moeder natuur: op het gebied van milieubescherming is de fabrikant ook toegewijd. De gehele productiecyclus wordt in de gaten gehouden. Van de tegel zelf tot de verpakking. Deze toewijding toont Lea Ceramiche zelfs in zijn series. De serie Bio Recover, bijvoorbeeld, imiteert gebruikt hout. Het straalt de trendy vintage look uit en toont met ongewone decoratieve tegels hoe geverfd hout geweldige, ongebruikelijke accenten kan creëren.