Lea Ceramiche - Bio Select Outdoor

Lea Ceramiche

Bio Select Outdoor

Formaten
20x120x2, 30x120x2, 30x180x2
Kleuren
Oak Vanilla, Oak Ginger, Oak Natural, Oak Ash, Oak Cloves, Walnut cloves, Walnut cinnamon
Oppervlakken
mat

Podium

Een houten terras maar dan zonder de nadelen van echt hout. Deze mogelijkheid biedt de serie Bio Select van de Italiaanse fabrikant Lea Ceramiche. De keramische houtlooktegels zijn niet van echt hout te onderscheiden en bieden een aantal voordelen ten opzichte van echt hout. De tegels verkleuren niet onder invloed van zonlicht, zijn door hun dikte van 2 cm vorstbestendig en hebben een stroefheid R11 waardoor de tegel stroef is en bij nat weer dus geen gevaar opleverd. Omdat dit een uitbreiding is op de al bestaande binnentegel is het dus mogelijk de woonruimte verder naar buiten toe uit te breiden met een identieke tegel. Hierdoor wordt de ruimte optisch enorm vergroot. 

Bio Select is een serie met spannende looks en kleuren. Deze specifieke serie is ontwikkeld met hout als voorbeeld. Het gerectificeerde keramiek is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De uitnodigende tegels geven uw kamer het typische gevoel van houten ruimtes. Ze beschikken over de hoogwaardige eigenschappen van Lea Ceramiche keramiektegels: ze zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en robuust. Moderne houttegels met een natuurlijk karakter. En dit is precies wat de moderne serie uitstraalt. De tegels hebben een sterke nerftekening, structuren en noesten. 

Over het algemeen zijn de tegels allemaal mat qua oppervlak, wat de typische houtlook onderstreept. Zeven verschillende kleuren geven uw ruimte een koelere of warmere uitstraling met een aangenaam en gezellig gevoel van hout. Kies uit 20x120x2, 30x120x2, 30x180x2.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending