Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben

Tegels met Spaans temperament

Al in 1974 werd het bedrijf Keraben opgericht onder de naam Gres de Nules. Sindsdien is het bedrijf een van de grootste exporteurs van de Spaanse keramische tegelindustrie geworden. Met de Future- of Frameserie zet de fabrikant een heel nieuw toon in woningen en appartementen.
Spannende 3D-decors en uitgebreide XXL-tegels maken deel uit van het standaardrepertoire van de Spaanse fabrikant. De sterke punten van Keraben omvatten zowel nieuwe trends als beproefde klassiekers. Laat je overtuigen van de Spaanse kwaliteit!

Van concept tot tegel

Eerst was er het idee. En dit idee onstaat ook in Spanje, de plaats waar de tegel uiteindelijk uit de productielijn komt. Het productieproces van Keraben is dus 100% Spaans. Dankzij de moderne keramische technologie en het gebruik van de beste grondstoffen, kan Keraben een zeer goede kwaliteit bieden. Overigens zijn niet alleen geschoolde werknemers en ontwerpers betrokken bij het tegelontwerpproces. Interieurontwerpers en deskundigen op het gebied van milieu, kwaliteitsbewaking en productie zijn ook onmisbaar voor het proces. Meer dan 600 werknemers werken voor Keraben, van ontwerp tot logistiek, en staan voor merkkwaliteit uit Spanje!

Cijfers spreken: 12.000.000 m² tegels

Met meer dan 600 werknemers slaagt Keraben erin om jaarlijks ongeveer 12.000.000 m² keramische tegels te produceren. Deze enorme hoeveelheid tegels worden volledig verwerkt in twee productie installaties in Spanje. Bijzonder spannend is het ongelooflijke exportaandeel van de fabrikant: meer dan 80% van de tegels wordt geëxporteerd naar 125 verschillende landen, waaronder Nederland. In onze online Tegelstudio vindt u een selectie van de mooiste series van Keraben!

Respect voor het milieu

Het feit dat het milieu serieus wordt genomen bij de productie van tegels, toont Keraben door verschillende maatregelen. Door een gecombineerde warmte en stroomkoppeling wordt de verbruikte energie maximaal gebruikt. Bovendien hergebruikt Keraben 100% van het water dat nodig is in het productieproces. Maar niet alleen het water wordt hergebruikt. Net als veel van onze andere fabrikanten hergebruikt Keraben ook het keramisch afval en de verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Technologie en innovatie

Altijd zichzelf opnieuw uitvinden, nieuwe trends ontdekken en vooral trends helpen vormgeven. Dit zijn waarschijnlijk, samen met de kwaliteit en levensduur, de belangrijkste kenmerken van goede tegels. Dankzij zijn klantgerichtheid en ijver om nieuwe dingen te ontdekken, is Keraben een bekende tegelfabrikant geworden. De fabrikant onderschrijft dat zijn constante inspanningen en technologische innovaties tot de kernkenmerken behoren. En dat al sinds de oprichting in 1974.

Ontdek deze serie

Mixit - een natuursteenlook-serie in tijdloze, elegante kleuren.
Frame - waar 3d-decors en reliëfs een levendige sfeer creëren die boeit met zijn elegantie en moderniteit.
Mood - volledig wit papier en kalktexturen creëren een bijzonder natuurlijke omgeving.
Future - waarschijnlijk de meest bekende serie van de fabrikant in talloze formaten, met een grote selectie van decors en kleuren in een gemengde beton / steenlook.

Ontdek deze serie en meer van Keraben en laat u overtuigen door de Spaanse merkkwaliteit!