Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Hidraulicwood

De charme van traditionele hydraulische tegels

Keraben Hidraulicwood is een opmerkelijke serie decortegels van Keraben, die de charme van traditionele hydraulische tegels combineert met de warmte en natuurlijke uitstraling van hout.

Het prachtige oppervlak scoort met verschillende motieven en drie kleurvarianten - Multicolor, Moka en Smoke. Deze drie warme houttinten vormen de basiskleuren van de tegelserie Hidraulicwood. Deze worden aangevuld met zachte crème-, groen- en aardetinten.

Met Hidraulicwood kunnen interieurontwerpers hun creativiteit de vrije loop laten, dankzij de veelzijdigheid van de decortegels. Elk ontwerp combineert prachtige patronen en kleuren, geïnspireerd op de nostalgische uitstraling van hydraulische tegels, met de warmte en textuur van hout, waardoor een unieke ambiance ontstaat in elke ruimte.

Deze decortegels zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook praktisch in gebruik. Ze bieden duurzaamheid, gemakkelijk onderhoud en zijn bestand tegen slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes zoals keukens, badkamers en woonkamers.