Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Inari

Geïnspireerd door Iraans marmer

Keraben Inari is een elegante reeks tegels geïnspireerd op Iraans marmer. Traditioneel vakmanschap gecombineert met een indrukwekkende grijze kleur en delicate witte nerven. Zo past Inari perfect bij elke kamercombinatie. Deze vloer-wandcollectie geeft jouw woonruimtes een eigen, elegant karakter, dat overtuigt met een tijdloze marmeren uitstraling. Je kunt jouw ontwerpconcepten dus volledig in de huidige marmertrend realiseren en verbluffende ontwerpen maken.

Het formaat van de serie is net zo gevarieerd als de kleurselectie. Zo worden de vloertegels aangeboden in de formaten 30.5x30.5 cm, 37x75 cm, 75x75 cm, 45x90 cm, 90x90 cm. De wandtegels zijn verkrijgbaar in de formaten 25x50 cm, 30x60 cm en 30x90 cm.

De veelzijdigheid van Inari maakt het een perfecte keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Of het nu gaat om vloeren, wanden, keukens of badkamers, deze tegels bieden een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing.

Kleuren en formaten van Inari

Inari is in vijf natuurlijke kleuren beschikbaar zodat er voor iedere smaak een kleur te vinden is. De kleur Crema doet denken aan de delicate crèmelaag van een goede koffie en glanst in een warme en lichtbruine kleur. Er zijn fijne heldere beige aderen en zachtgele insluitsels. De kleur Visón kan ook worden beschreven als rijk, lichter bruin, afgewisseld met fijne witte nerven en kleine donkerbruine accenten.

Perla verrast met een parelmoerachtige zilverachtige toon en is versierd met sierlijke witte aderen. De kleur Gris overtuigt met een lichte schaduw van grijs, afgewisseld met beige spatten en expressieve, witte aders. Het kleurenpalet van Inari wordt afgerond met de kleur Marengo, een diep grijs dat iets helderder is en geïnspireerd door de Italiaanse stad met dezelfde naam in de driehoek Turijn-Genua-Milaan.

Bovendien worden twee verschillende oppervlaktevarianten voor de vloertegels aangeboden. De "zachte" afwerking zorgt voor een zijdeachtig oppervlak dat anders aanvoelt dan conventionele tegels. Het "Lappato" -oppervlak creëert een zacht samenspel van glanzende en matte tegels. Hier wordt de bovenste laag van de tegel verwijderd, waardoor dit natuurlijke en speciale oppervlak ontstaat. Wandtegels zijn verkrijgbaar met een glanzend of mat oppervlak. Bovendien worden twee verschillende oppervlaktevarianten voor de vloertegels aangeboden. De "zachte" afwerking zorgt voor een zijdeachtig oppervlak dat anders aanvoelt dan conventionele tegels. Het "Lappato" -oppervlak creëert een zacht samenspel van glanzende en matte tegels. Hier wordt de bovenste laag van de tegel verwijderd, waardoor dit natuurlijke en speciale oppervlak ontstaat. Wandtegels zijn verkrijgbaar met een glanzend of mat oppervlak.
Keraben Inari gris concept
Keraben Inari is gebaseerd op de marmerlook, van Iraans marmer. Op de foto: Color Gris in het formaat 30x90 cm. Decoratieve tegels Concept Gris Gloss in de maat 30x90 cm.
Keraben Inari pearl
De speciale look van Inari geeft uw kamers een tijdloze elegantie. Op de foto: Inari Perla Matt. Decoratieve tegel: Inari Concept Perla Matt in het formaat 25x50 cm.

Inari decor tegels

De serie Inari wordt gekenmerkt door de natuurlijke en tegelijkertijd spannende selectie van decoratieve tegels. Voor de vloer is er een mozaïektegel in het formaat 30x30 cm, een ontwerp dat bestaat uit rechte lijnen en vierkanten, en een mozaïektegel in het formaat 26x30 cm, die geometrische structuren bevat en een zacht 3D-effect mogelijk maakt.

De wandtegels uit deze serie inspireren met verschillende decors. In het formaat 30x60 cm en 30x90 cm zijn er twee verschillende decorvarianten: "Concept Gloss" en "Concept Matt". In "Concept Gloss" hebben de tegels in alle vijf kleuren zachte, gegroefde pijlpatronen die elke muur tot een hoogtepunt maken. "Concept Matt" overtuigt daarentegen met een zachte netachtige structuur die door de hele tegel loopt.

De wandtegels in het formaat 25x50 cm zijn verkrijgbaar in de kleuren Perla, Gris, Marengo en Crema. Nogmaals, er zijn twee verschillende decorvarianten: "Concept Gloss" verrast met een zacht oppervlak dat doet denken aan een zachte zee van luchtbellen. "Concept Matt" heeft ook een netachtig oppervlak dat zich voorzichtig over het gehele tegeloppervlak uitstrekt.