Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Frame

Elegantie in grijze tinten

Keraben Frame staat voor eenvoudig, elegant en tijdloos. Deze serie is volledig gebaseerd op betonlook en geeft jouw woonruimte met de delicate patronen een sensuele elegantie. Een hoogtepunt van de muurtegels zijn de decoraties, die jouw woonruimte met de diverse afwisselende patronen een apart uiterlijk geven.

Frame biedt de keuze uit drie verschillende indelingen voor de vloer, een wandtegelindeling en vijf verschillende kleuren. Ontdek deze serie die een moderne ambiance creëert met 3D-decors door opvallende en elegante betonnen tegels.
Keraben - Frame: Kleurenpallet

Tijdloos heeft een kleur

Een van de eenvoudigste en meest elegante kleuren speelt de hoofdrol in Frame: Gray. Grijs is het onderscheidende kenmerk van authentieke betonlook en met al zijn facetten is deze tint bijzonder flexibel. De serie Frame richt zich op eenvoud en elegantie. Een kleurenspel in lichte tinten, maar niet met grove insluitsels of sterke kleurverschillen. Alleen zacht, afwisselend op het oppervlak zichtbare patronen komen los van het oppervlak. Frame is nobel, homogeen en sensueel. De kleuren variëren van een rijk, donkergrijs Grafito, een middelgrijs Cemento en beige tot een zeer lichtgrijs, Blanco. Bovendien is Frame verkrijgbaar in een warme beige-grijze kleur, Taupe.

Frame vloertegels: drie formaten

Frame is een modulair systeem van tegels voor de muur en tegels voor de vloer. De vloertegels zijn gemaakt van porcellanato, dus ze zijn vorstbestendig en zeer robuust. De tegels voor de vloer zijn verkrijgbaar in de drie maten 37x75, 75x75 en 60x60 cm. Bovendien zijn de vloertegels gerectificeerd. Op deze manier kunnen zeer smalle voegen van ongeveer twee millimeter worden omgezet om een vlak vloerpatroon te creëren. Het homogene oppervlak creëert rust in de kamers en maakt het interieur bijzonder effectief.

Frame wandtegels: het hoogtepunt

De wandtegels van de serie zijn bijzonder elegant. Met een lengte van bijna één meter worden uw woonruimtes als het ware visueel uitgerekt. Dankzij de lange, toch smalle tegels ontstaat een elegante flair, die perfect wordt aangevuld door de eenvoudige grijstinten. Het formaat van de tegels is 30x90 cm. De wandtegels zijn verkrijgbaar in een eenvoudig ontwerp en in speciale decorontwerpen. Deze omvatten een geometrisch patroon in vintage-stijl en een tegel die een patroon heeft alsof deze gebruikt is.

Milieubewust

Keraben produceert tegels volgens de nieuwste technologie. 
Het feit dat het milieu serieus wordt genomen bij de productie van tegels, bewijst Keraben met verschillende maatregelen. Door een gecombineerde warmte en stroomkoppeling wordt de verbruikte energie maximaal gebruikt. Bovendien hergebruikt Keraben 100% van het water dat nodig is in het productieproces. Maar niet alleen het water wordt hergebruikt. Het afval dat tijdens de productie ontstaat wordt ook volledig hergebruikt. De verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.