Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Mixit

Elegantie in harmonie met de natuur.

Keraben Mixit is een harmonie van verschillende steenstructuren en reliëfs. Het doel van deze door Keraben ontworpen compositie was dat de tegel elegant en eenvoudig moest zijn. De zachte tinten in grijs en beige worden doorkruist met een paar subtiel maar toch markant aangebrachte aders. Dit drukt het elementaire karakter van steen uit. Mixit is een serie die de natuur van zijn mooiste kant laat zien en met elegante kleuren en modern design samenvoegt.
Keraben - Mixit: Kleurenpallet

Vier kleuren in steen-optiek

Een authentieke stenen structuur bevat ook een reeks natuurlijke kleuren. In het geval van Mixit bestaat de set uit vier elegante tinten: Blanco, Beige, Gris en Grafito. Blanco en Beige zijn warme tinten. Beige is een vriendelijke, huiselijke tint. Blanco is een helderder tint, die zorgt voor een moderne en toch gezellige sfeer waarbij het beige slechts subtiel is aangebracht. Gris en Grafito zijn twee koelere kleurvarianten. Grafito is de donkerste tint van de serie en zorgt voor een tijdloze ambiance. De kleur Gris is veel helderder: de basiskleur is lichtgrijs, wat zorgt voor een zeer moderne uitstraling op muren en op de vloer.

Formaten van Keraben Mixit

Net als veel andere Keraben-series is de Mixit-serie een verzameling wandtegels en vloertegels. De vloertegels zijn gerealiseerd in de twee formaten 75x75 en 37x75 cm. De wandtegels zijn verkrijgbaar in het formaat 30x90 cm. Dankzij het extra lange formaat kunnen uw woonruimtes optisch worden uitgerekt. De vloertegels kunnen ook worden gecombineerd door ze in een bepaald verband te leggen. Een legpatroon met slechts één formaat is echter bijzonder modern en in lijn met de nieuwe trend: betonlook. Je kunt ook de minimalistische stijl van deze trend met Mixit realiseren, zonder afstand te doen van de natuurlijkheid en sensualiteit van de natuursteenlook, bijvoorbeeld met de kleuren Gris.

Mixit decoratieve 3d ontwerptegels

Er zijn twee grote tegels beschikbaar als decoratieve varianten. Deze kunnen perfect worden gecombineerd met de wandtegels, omdat de decoratieve tegels hetzelfde formaat hebben als de gewone muurtegels. Een van de decorvarianten is voorzien van een 3d-patroon dat op diamant lijkt. Het resultaat is een modieuze blikvanger, die vooral indrukwekkend is wanneer hij plat op hele wand wordt aangebracht. De tweede decorvariant werd gerealiseerd met een golfpatroon dat doet denken aan aangespoeld zand op zachte zandstranden. Met dit decor breng je een sensuele dynamiek in je woonruimte. 

keraben mixit beige concept beige 30x90 beige 75x75.jpg
Keraben Mixit Beige
Concept Beige 30x90 Beige 75x75

keraben mixit concept blanco 30x90

Keraben mixit Concept blanco 30x90