Blog
Trusted Shops Tegelstudio.nl Cashback

TegelStudio Blog

Decortegels

Decortegels

Decortegels worden de laatste jaren steeds populairder, omdat je met deze tegels een ruimte net dat beetje extra kunt geven. Stijl en karakter worden als het ware weerspiegeld en maken je interieur echt af. Decortegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. In deze blog stellen we deze graag aan je voor, zodat het hopelijk makkelijker wordt de voor jou perfecte decor tegel te vinden.

17-6-2022
QR code scannen

QR code scannen

Wist je dat een deel van onze tegels voorzien zijn van een QR code? Lees er snel meer over, inclusief gebruiksvriendelijk stappenplan!

17-5-2022
Maak je terras zomerklaar!

Maak je terras zomerklaar!

Nu het zonnetje steeds vaker tevoorschijn komt, is het de hoogste tijd om je tuin een make-over te geven en deze helemaal zomerklaar te maken! Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar terrastegels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zetten de terrastegeltrends van dit jaar voor je op een rijtje. Genoeg keuze is er sowieso, dus er is zeker voor ieder wat wils!

15-04-2022
Tijdloze tegels uniek maken

Tijdloze tegels uniek maken

Wil je graag voor tijdloze grijze tegels gaan, maar ben je bang dat dit op den duur erg saai kan worden? In deze blog leggen we je uit hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw verschillende (woon)ruimtes met deze tegels toch speciaal kunt maken.

18-03-2022
Welke woonstijl past bij jou?

Welke woonstijl past bij jou?

Hoe leuk is het om met de stijl van jouw woonruimtes te laten zien wie je bent en waar je voor staat? Vandaag zetten we de verschillende soorten woonstijlen voor je op een rijtje zodat je een goed beeld krijgt 

15-2-2022
Wat zijn keramische tegels?

Wat zijn keramische tegels?

Je bent op zoek naar nieuwe tegels voor in je huis, maar er is zo ontzettend veel te kiezen. Naast de verschillende kleuren, vormen, maten en patronen zijn er ook verschillende soorten tegels te verkrijgen. Zo zetten we vandaag de keramische tegels in de spotlight. Wat houdt deze term nu precies in; welke tegels vallen allemaal onder deze noemer en wat zijn de voor- en nadelen van deze tegelsoort? Je leest het allemaal in deze informatieblog! 

11-01-2022
Hoe deel je je badkamer optimaal in?

Hoe deel je je badkamer optimaal in?

Nadat je inspiratie hebt opgedaan en weet wat je ongeveer in je badkamer wilt hebben, is het slim om naar de indeling te gaan kijken. Dit is echter niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Naast de vaste elementen moet je namelijk ook plek overhouden om opbergruimtes te creëren, dus maak je badkamer niet te vol. In deze blog geven we je vast een aantal tips mee voor de indeling van ieder type badkamer.

10-12-2021
Creëer je eigen thuisspa

Creëer je eigen thuisspa

Na een lange, drukke dag is er niets fijners dan thuiskomen en even helemaal tot rust komen. Tover jouw badkamer om tot een echte thuisspa, en creëer je eigen oase van rust. Ontspanning op en top! Ben je benieuwd geworden hoe je dit in een aantal simpele stappen voor elkaar krijgt? Lees dan snel verder!

19-11-2021
Kraan als eyecatcher

Kraan als eyecatcher

Een kraan is dé blikvanger van de ruimte! Toch merken we dat dit vaak een beetje vergeten wordt bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer of bij het restylen van een al bestaande badkamer. Zeker slim om hier dus goed over na te denken en een weloverwogen keuze in te maken. We helpen je vandaag graag alvast een beetje op weg met tips waar je op moet letten en geven je verschillende opties waaruit te kiezen valt.

19-10-2021
Cersaie beurs Bologna 2021

Cersaie beurs Bologna 2021

Cersaie is de grootste internationale beurs voor keramische tegels, badkamer trends, design en architectuur. Het is dé plek om nieuwe inspiratie op te doen en de nieuwste collecties van verschillende fabrikanten te bekijken. Uiteraard waren wij ook aanwezig, en door middel van deze blog willen we jullie op de hoogte brengen van de nieuwste tegeltrends van dit moment. Ook presenteren we graag de nieuwe collecties die we op de beurs hebben ingekocht; deze zijn binnenkort bij ons verkrijgbaar.
12-10-2021

Categorieën

Lees zeker

Decortegels

17-6-2022

QR code scannen

17-5-2022

Bezoek onze Showroom

Tegelstudio Showroom Tienray

Tags