Blog
placeholder flag Leverland
tegelstudio.nl monster cashback
Op maandag 10 april zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend.
Kom dus op 2e Paasdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.
Het magazijn blijft echter gesloten voor afhaal en opent dinsdag 11 april weer als gewoonlijk.

TegelStudio Blog

Versaille tegels: Ricordi & Les Bois

Versaille tegels: Ricordi & Les Bois

Hier vind je alles over de meest koninklijke soort onder de houtlook tegels: de Versailles. Een Versaille tegel is een klassieke keramische houtlook tegel met diagonaal vlechtwerk, ingekaderd in een vierkant.
3-2-2023
Droombadkamer Leonie ter Veld

Droombadkamer Leonie ter Veld

Op de éen na laatste dag van het jaar willen we graag dit toffe project nog een keer met jullie delen in vorm van deze blog. Voor het geval dat jullie ons de afgelopen tijd op Instagram gevolgd hebben, is het jullie vast niet ontgaan dat we samen met Leonie ter Veld op zoek gegaan naar zowel haar droombadkamer als die van haar partner Jan.
30-12-2022
Cersaie beurs Bologna 2022

Cersaie beurs Bologna 2022

In de laatste week van September was het weer tijd voor de grootste internationale beurs voor keramische tegels, badkamer trends, design en architectuur: Cersaie in Bolgona, Italië. Met meer dan 600 exposanten, 140.000 m² oppervlakte en dit keer zelfs meer dan 90.000 bezoekers (!!!) is het dé plek om nieuwe inspiratie op te doen en de nieuwste collecties van de meest uiteenlopende fabrikanten alvast te bekijken voordat deze in productie gaan.
14-10-2022
Decortegels

Decortegels

Decortegels worden de laatste jaren steeds populairder, omdat je met deze tegels een ruimte net dat beetje extra kunt geven. Stijl en karakter worden als het ware weerspiegeld en maken je interieur echt af. Decortegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. In deze blog stellen we deze graag aan je voor, zodat het hopelijk makkelijker wordt de voor jou perfecte decor tegel te vinden.

17-6-2022
QR code scannen

QR code scannen

Wist je dat een deel van onze tegels voorzien zijn van een QR code? Lees er snel meer over, inclusief gebruiksvriendelijk stappenplan!

17-5-2022
Maak je terras zomerklaar!

Maak je terras zomerklaar!

Nu het zonnetje steeds vaker tevoorschijn komt, is het de hoogste tijd om je tuin een make-over te geven en deze helemaal zomerklaar te maken! Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar terrastegels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zetten de terrastegeltrends van dit jaar voor je op een rijtje. Genoeg keuze is er sowieso, dus er is zeker voor ieder wat wils!

15-04-2022
Tijdloze tegels uniek maken

Tijdloze tegels uniek maken

Wil je graag voor tijdloze grijze tegels gaan, maar ben je bang dat dit op den duur erg saai kan worden? In deze blog leggen we je uit hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw verschillende (woon)ruimtes met deze tegels toch speciaal kunt maken.

18-03-2022
Welke woonstijl past bij jou?

Welke woonstijl past bij jou?

Hoe leuk is het om met de stijl van jouw woonruimtes te laten zien wie je bent en waar je voor staat? Vandaag zetten we de verschillende soorten woonstijlen voor je op een rijtje zodat je een goed beeld krijgt 

15-2-2022
Wat zijn keramische tegels?

Wat zijn keramische tegels?

Je bent op zoek naar nieuwe tegels voor in je huis, maar er is zo ontzettend veel te kiezen. Naast de verschillende kleuren, vormen, maten en patronen zijn er ook verschillende soorten tegels te verkrijgen. Zo zetten we vandaag de keramische tegels in de spotlight. Wat houdt deze term nu precies in; welke tegels vallen allemaal onder deze noemer en wat zijn de voor- en nadelen van deze tegelsoort? Je leest het allemaal in deze informatieblog! 

11-01-2022
Hoe deel je je badkamer optimaal in?

Hoe deel je je badkamer optimaal in?

Nadat je inspiratie hebt opgedaan en weet wat je ongeveer in je badkamer wilt hebben, is het slim om naar de indeling te gaan kijken. Dit is echter niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Naast de vaste elementen moet je namelijk ook plek overhouden om opbergruimtes te creëren, dus maak je badkamer niet te vol. In deze blog geven we je vast een aantal tips mee voor de indeling van ieder type badkamer.

10-12-2021

Categorieën

Vind ons op Facebook

Bezoek en op Pinterest

Tags