Blog
Trusted Shops Tegelstudio.nl Cashback

TegelStudio Blog

Kraan als eyecatcher

Kraan als eyecatcher

Een kraan is dé blikvanger van de ruimte! Toch merken we dat dit vaak een beetje vergeten wordt bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer of bij het restylen van een al bestaande badkamer. Zeker slim om hier dus goed over na te denken en een weloverwogen keuze in te maken. We helpen je vandaag graag alvast een beetje op weg met tips waar je op moet letten en geven je verschillende opties waaruit te kiezen valt.

05-02-2020
Cersaie beurs Bologna 2021

Cersaie beurs Bologna 2021

Cersaie is de grootste internationale beurs voor keramische tegels, badkamer trends, design en architectuur. Het is dé plek om nieuwe inspiratie op te doen en de nieuwste collecties van verschillende fabrikanten te bekijken. Uiteraard waren wij ook aanwezig, en door middel van deze blog willen we jullie op de hoogte brengen van de nieuwste tegeltrends van dit moment. Ook presenteren we graag de nieuwe collecties die we op de beurs hebben ingekocht; deze zijn binnenkort bij ons verkrijgbaar.
12-10-2021
Een nieuwe badkamer... Wat kost dat eigenlijk?

Een nieuwe badkamer... Wat kost dat eigenlijk?

Als je hier terecht bent gekomen, is de kans groot dat je al een tijdje rondloopt met de vraag wat jouw nieuwe droombadkamer nu precies zal gaan kosten. Ook al is dit voor iedere badkamer weer verschillend en kun je het zo duur maken als je zelf wilt, zullen we je in deze blog een gemiddelde geven. Ook zetten we voor je op een rijtje waar je zoal rekening mee moet houden, zoals onder andere onverwachte kostenposten, die bij dit project om de hoek komen kijken.
24.09.2021
Gerectificeerd vs. niet-gerectificeerd

Gerectificeerd vs. niet-gerectificeerd

Wat betekent het als een tegel gerectificeerd of juist niet-gerectificeerd is; waaraan kun je dit zien? Dit blijft een veelgestelde vraag. In deze blog leggen we vandaag uit, wat nu precies het verschil tussen deze twee type tegels is. Lees snel verder om meer over dit onderwerp te ontdekken.
07.09.2021
Visgraat patroon bij keramisch parket

Visgraat patroon bij keramisch parket

Keramisch parket of tegels met een hout-look worden steeds meer toegepast in onze woonruimtes. dit komt vooral door de vele voordelen van keramisch hout. 

In het verleden was een probleem om een houten  met vloerverwarming te combineren. Hout zelf heeft een isolerende werking en het effect van de verwarwing was niet optimaal. De vloer werkt oook sterker met een vloerverwarming.

Laat u inspireren door de sfeerfoto's in dit blog.
05-02-2020
De 12 beste tips voor kleine badkamers

De 12 beste tips voor kleine badkamers

Soms moet je roeien met de riemen die je hebt. Als de ruimte van de badkamer klein is ben je vaak erg beperkt in je keuze. Je moet dan proberen de beschikbare ruimte zo effectief mogelijk te gebruiken. Een kleine badkamer betekent echter niet dat je automatisch wordt beperkt in je opties!

We hebben 12 tips voor de modernisering van kleine badkamers samengesteld.
Met deze tips kunt u uw badkamer visueel vergroten en een aangename sfeer creëren in een kleine ruimte.
03.09.2019
Het vinden van de juiste badkamertegels

Het vinden van de juiste badkamertegels

De badkamer is in de meeste gevallen een van de grootste tegelprojecten in huis. De badkamer is de plaats waar tegels op de vloer en op alle wanden worden aangebracht. De keuze van de tegels voor wand en vloer moet goed worden overwogen, omdat ze bepalend zijn voor de sfeer in de badkamer.
14.09.2019
Ultieme ontwerp-tip voor uw badkamer

Ultieme ontwerp-tip voor uw badkamer

Deze designtip voor de badkamer is eenvoudig te gebruiken en heeft een immens effect! In dit item leggen we uit hoe je een heel eenvoudige techniek kunt gebruiken om de badkamer veel effectiever te maken, onafhankelijk van de tegel die je gebruikt!
13.09.2019
10 wetenswaardigheden over het thema badkamer

10 wetenswaardigheden over het thema badkamer

Hoe lang brengen mensen gemiddeld door in de badkamer?
Wat zijn de trends voor de komende jaren?
En hoe groot is de gemiddelde badkamer?
Naar aanleiding van een uitgebreide studie is men hierachter gekomen. In onze blog kun je de 10 belangrijkste feiten achterhalen!
04.09.2019
Betonlook in de badkamer

Betonlook in de badkamer

Betonlook is al lang gevestigd in de outdoorsector. Vooral patiotegels zijn erg populair in deze puristische look. Maar inmiddels blijft de betonlook niet langer beperkt tot buitenruimten. Het wordt nu ook steeds meer in binnenruimtes toegepast zoals badkamers!
09.09.2019

Categorieën

Bezoek onze Showroom

Tegelstudio Showroom Tienray

Tags