TegelStudio Blog

Inspiratie

Visgraat patroon bij keramisch parket

Keramisch parket of tegels met een hout-look worden steeds meer toegepast in onze woonruimtes. dit komt vooral door de vele voordelen van keramisch hout. 

In het verleden was een probleem om een houten  met vloerverwarming te combineren. Hout zelf heeft een isolerende werking en het effect van de verwarwing was niet optimaal. De vloer werkt oook sterker met een vloerverwarming.

Laat U inspireren door de sfeerfoto's in dit blog.

Inspiratie

Mobiele woninginrichting

Een specialist op dit gebied is Bemelen mobiele woninginrichting. Bemelen woninginrichting geeft al meer dan 30 jaar in heel Limburg advies aan huis met betrekking tot woninginrichting. Gordijnen, zonwering, raamdecoratie, vloeren, karpetten, horren, insectenwering: Met behulp van stalen en foto's kun je in alle rust een keuze maken. Ervaar nu ook het gemak van Thuis combineren met Bemelen Mobiele Woninginrichting.

Inspiratie

De 12 beste tips voor kleine badkamers

Soms moet je roeien met de riemen die je hebt. Als de ruimte van de badkamer klein is ben je vaak erg beperkt in je keuze. Je moet dan proberen de beschikbare ruimte zo effectief mogelijk te gebruiken. Een kleine badkamer betekent echter niet dat je automatisch wordt beperkt in je opties!
We hebben 12 tips voor de modernisering van kleine badkamers samengesteld. Met deze tips kunt u uw badkamer visueel vergroten en een aangename sfeer creëren in een kleine ruimte.

Uitleg

Het vinden van de juiste badkamertegels

De badkamer is in de meeste gevallen een van de grootste tegelprojecten in huis. De badkamer is de plaats waar tegels op de vloer en op alle wanden worden aangebracht. De keuze van de tegels voor wand en vloer moet goed worden overwogen, omdat ze bepalend zijn voor de sfeer in de badkamer.

Inspiratie

Ultieme ontwerp-tip voor uw badkamer

Deze designtip voor de badkamer is eenvoudig te gebruiken en heeft een immens effect! In dit item leggen we uit hoe je een heel eenvoudige techniek kunt gebruiken om de badkamer veel effectiever te maken, onafhankelijk van de tegel die je gebruikt!

Inspiratie

10 wetenswaardigheden over het thema badkamer

Hoe lang brengen mensen gemiddeld door in de badkamer?
Wat zijn de trends voor de komende jaren?
En hoe groot is de gemiddelde badkamer?
Naar aanleiding van een uitgebreide studie is men hierachter gekomen. In onze blog kun je de 10 belangrijkste feiten achterhalen!

Inspiratie

Betonlook in de badkamer

Betonlook is al lang gevestigd in de outdoorsector. Vooral patiotegels zijn erg populair in deze puristische look. Maar inmiddels blijft de betonlook niet langer beperkt tot buitenruimten. Het wordt nu ook steeds meer in binnenruimtes toegepast zoals badkamers!

Inspiratie

Tegeltrends: zwart en wit is weer "in"

Sommige trends gaan nooit weg. Dat is ook zo bij de tegels, die in deze blogpost worden vermeldt. Tegels in zwart en wit! Er zijn talloze manieren om een tijdloze stijl te creëren in de badkamer, keuken of woonkamer. Slechts een van deze creëert een zeer speciale sfeer. De sfeer van zwart en wit!

Inspiratie

Tegels in de woonkamer

Laat je inspireren om tegels in je woonkamer te leggen. 
Tegenwoordig is er enorm veel keuze in formaten en uitvoeringen.
Zelfs houttegels die van echt hout niet meer te onderscheiden zijn behoren tot de mogelijkheden.

Categorieën

Bezoek onze Showroom

Tegelstudio Showroom

Vind ons op Facebook

Tags