Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Janou | 15-04-2022 4 Minuten

Maak je terras zomerklaar!

Nu het zonnetje steeds vaker tevoorschijn komt, is het de hoogste tijd om je tuin een make-over te geven en deze helemaal zomerklaar te maken! Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar terrastegels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zetten de terrastegeltrends van dit jaar voor je op een rijtje. Genoeg keuze is er sowieso, dus er is zeker voor ieder wat wils.

Maak je terras zomer klaar met onze terrastegels

Eenheid

Door de coronacrisis waren we genoodzaakt vaker en veel tijd thuis door te brengen, daardoor is de tuin nu nóg belangrijker geworden dan ooit te voren. Wanneer je binnen én buiten dezelfde tegel legt, wordt het terras een verlengde van je woonkamer en haal je als het ware binnen naar buiten. Dit zorgt voor meer eenheid en een vertrouwd gevoel.  Daarnaast vergroot je hierdoor de ruimte optisch en zorg je voor een uniforme en strakke look.

Groene Oase

Hoe meer groen in je tuin, hoe meer je tot rust komt. Wil je toch tegels? Combineer ze dan met veel planten. Natuurlijk is er ook een combinatie mogelijk van groen met tegels, zoals op onderstaand plaatje. Je zou ook een looppad kunnen maken van tegels, en zo toch alle voordelen van gras kunnen behouden. De combinatie van beiden zorgt voor een oase aan rust in jouw droomtuin.

Groot formaat

Een andere trend die we veel terug zien komen zijn (zeer) grote formaten terrastegels. Van 80x80, 90x90, 100x100 tot zelfs 120x120. Dit formaat tegels is ook een goed idee als je niet zo heel veel oppervlakte hebt. Doordat er minder voegen te zien zijn door het minimaal aantal tegels, laat je je kleine terras namelijk direct een stuk groter ogen.

Vakantiegevoel

Wil je dat heerlijke vakantiegevoel in eigen tuin creëren? Kleurrijke accessoires of materialen met patronen komen het best tot recht in combinatie met neutrale terrastegels. Daarbij hoeft grijs of beige niet gelijk saai te zijn.

Patroontegels

Wil je toch nèt even wat anders? Kies dan voor keramische tegels met een patroon als blikvangers van jouw tuin. Met rustige accessoires en meubels zorg je ervoor dat het geheel niet té druk wordt.

Hout

Een houten terras is natuurlijk super mooi, maar ook erg onderhoudsintensief en slijtgevoelig. Wil je toch voor deze look gaan maar het liefst zonder de bovengenoemde nadelen aan de lijve te ondervinden? Dat kan! Met keramische houtlook tegels zit je helemaal goed!  Deze hebben namelijk exact dezelfde uitstraling en zijn door middel van steeds vernieuwende technieken tegenwoordig nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden.

Showtuin

Naast onze showroom beschikken we ook over een uitgebreide showtuin met een collectie van de mooiste terrastegels. Kom langs voor advies op maat! Onze verkoopspecialisten denken graag met je mee. Ook op tweede Paas- en Pinksterdag zijn we geopend! Zien we je dan?
Tags:
Janou

Ik ben Social Media Marketeer bij Tegelstudio en verzorg content voor alle Social Media kanalen binnen dit bedrijf. Ik houd je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen & trends en deel inspiratie voor alle ruimtes in en rondom huis.

Toon alle artikelen van Janou.

Dit vind je misschien ook interessant