Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Kayleigh | 8-1-2024 6 Minuten

Cersaie series Bologna 2023

Cersaie series

Cersaie geldt als een vooraanstaande internationale beurs voor keramische tegels en badkamerinrichting, waar ontwerpers, fabrikanten en professionals uit de wereldwijde tegel- en keramiekindustrie samenkomen. Dit jaar hebben we opnieuw nieuwe series ontdekt, en we kijken ernaar uit deze met jullie te delen.

Inhoudsopgave


Imola Ceramica - Retina

Imola Ceramica Retina belichaamt de perfecte samensmelting van stucwerk en gekleurde aarde, met subtiele en zachte grafische elementen. Het effen kleurenpalet straalt een glad, semi-dekkend gevoel uit dat plezierig aanvoelt. Deze tegelserie presenteert een strakke, eigentijdse stijl die volledig voldoet aan de wensen van zij die streven naar een minimalistische ontwerpoplossing. Met een uitgebreide selectie kleuren, maar liefst 15 in totaal, biedt de serie een moeiteloze mogelijkheid om ruimtes naar eigen smaak aan te passen.

De tegels zijn beschikbaar in vijf verschillende formaten: 60x120cm, 120x120cm, 5x120cm, 120x260cm en 120x278cm, wat ze perfect maakt voor het bekleden van grote oppervlakken.

Lea Ceramica - Slimtech Pigmenti

Lea Ceramiche Pigmenti is een tegelserie ontworpen door Ferruccio Laviani, waaruit expressieve mogelijkheden en nieuwe perspectieven voortkomen. Ontdek de onlosmakelijke verbinding tussen materiaal en kleur in deze collectie van twaalf moderne nuances, rijk aan formaten en decoratieve concepten. De reeks wordt aangevuld met de Segni su Pigmenti decors, bestaande uit vijf verschillende varianten die voortkomen uit grafische interpretaties van figuratieve keramiek uit de jaren '60 en experimenten met conceptuele kunst. Het resultaat is een assortiment eigentijdse tinten, geïnspireerd door zowel natuurlijke als verfijndere kleuren, variërend van oker tot aarde, koudere kleuren zoals groen en blauw, tot neutrale en grijze tinten.

Deze splinternieuwe serie van Lea Ceramiche staat bijna op het punt te worden gelanceerd en zal binnenkort beschikbaar zijn via onze webshop!

Lea Ceramica - Side Stone

Lea Ceramiche Side Stone onderscheidt zich door de prachtige imitatie van natuursteen, met behoud van de duurzaamheid en veelzijdigheid van keramiek. Geïnspireerd door de rijke variëteit aan texturen en kleuren die inherent zijn aan natuursteen, brengen deze tegels de natuurlijke schoonheid naar binnen zonder de nadelen van echt gesteente.

Wat deze serie nog opmerkelijker maakt, is de diversiteit aan formaten en afwerkingen. Of je nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling met grote, gladde tegels of een meer rustieke charme met kleinere, ruwere tegels, de Side Stone-serie biedt de flexibiliteit om aan al je ontwerpwensen te voldoen.

De tegels zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook duurzaam en geschikt voor zowel vloer- als wandtoepassingen. Ze weerstaan vlekken, krassen en vocht, waardoor ze perfect zijn voor elke ruimte, variërend van keukens en badkamers tot woonkamers en buitenruimtes.

Novabell - Landstone

Novabell Landstone brengt de excellente expressiviteit van kalksteen samen met de kenmerkende marmerkorrels en donkere aderen van natuursteen Trani. De nieuwe grafische patronen zijn subtiel verweven met een netwerk van glanzende, delicate details, waardoor het diepte-effect van het keramische oppervlak wordt versterkt.

Novabell - Nordic Wood

Novabell Nordic Wood vertegenwoordigd een moderne generatie keramische oppervlakken met een houtachtig effect. Het uitgebreide scala aan formaten en de bijbehorende accessoires in de collectie brengen rijke kleurschakeringen over op innovatieve modules. Deze serie versterkt alle visuele details van het natuurlijke materiaal, eikenhout. De grote knoesten en intense houttinten zijn opmerkelijk realistisch en herschrijven op harmonieuze wijze de poëzie van keramiek met authenticiteit.

Sant Agostino - Bergstone

Sant Agostino Bergstone is een serie die de kleuren en tastbare suggesties van gesteente naadloos integreert. Bergstone vormt de perfecte synthese tussen de oerkracht van het steenelement en de grootsheid van reuzen. Het interieur straalt stille en onthullende elegantie uit, terwijl het exterieur de kracht, wijsheid en beheersing van de natuur weerspiegelt. Deze collectie met steeneffect is geïnspireerd op zowel de kleuren van de berg als de tinten van de lucht.

Sant Agostino - Duo

Sant Agostino Duo is een tegelcollectie die zijn inspiratie vindt in de dynamische samensmelting van cement- en kleimaterialen. Het is een speelse serie met talloze mogelijke combinaties van kleuren en maten.

Duo is niet beperkt tot één enkele locatie; het transformeert elke ruimte in iets unieks. Het fungeert als een oase van ontspanning, een toevluchtsoord te midden van de stadsjungle, omgeven door verticaal groen. Duo is een collectie die ontstaat uit de symmetrie van elementen in de ruimte. Het komt tot leven door de mogelijkheid om de ruimte opnieuw te ervaren met een frisse blik: genietend van de vormen, kleuren en composities.

Sant Agostino - Logico

Sant' Agostino Logico is een nieuwe serie met een betonlook die binnenkort wordt gelanceerd en ook bij ons verkrijgbaar zal zijn. De collectie presenteert een stijlvolle industriële uitstraling, geïnspireerd door het ruwe karakter van industrieel beton. De natuurlijke kleuren en strakke vormgeving resulteren in een prachtig voorbeeld van rationele architectuur.

Sant Agostino - Metastone

Metastone, een nieuwkomer in de wereld van steenachtige tegels van Sant Agostino, put inspiratie uit de tijdloze uitstraling van leisteen. Dit eeuwenoude materiaal, dat al eeuwenlang een rol speelt in zowel architectuur als het dagelijks leven, wordt geëerd vanwege zijn buitengewone kracht.

De collectie presenteert een innovatieve benadering met kleuren die variëren van neutrale tinten tot levendige schakeringen, geïnspireerd door de intense kleuren van bijvoorbeeld een Afrikaanse zonsondergang. Metastone belichaamt de essentie van metamorfose, verandering en de gelaagdheid van de tijdperken.

Sant Agostino - Star

Sant Agostino Star belichaamt het elegante contrast tussen het beperkte en het oneindige; het schouwspel van weelderig leven en de mogelijkheid om verrast te worden.

Onyx en Marmer vormen de kern van deze collectie, met twee varianten die de pracht van onyx en marmer vertalen in boeiende grafische vormen. De eerste variant presenteert een explosie van kleuren, een samenspel van tinten en nuances. De tweede variant straalt een kalmerende pracht uit en omarmt ruimtes met gekleurde aderen die het gebroken witte marmer accentueren. Beide versies zijn beschikbaar in drie verschillende kleurschakeringen: Indigo, Emerald en Purple.

Sant Agostino - Yorkwood

Sant Agostino Yorkwood betreft een recente collectie tegels met een houtachtige uitstraling, die de natuurlijke schoonheid van eikenhout weerspiegelt. De focus van deze serie ligt op het authentieke karakter van kleuren, natuurlijke nuances, materiaal en levendige expressie.

Yorkwood haalt inspiratie uit de romantische en landelijke ambiance van het Engelse platteland. Het belichaamt tevens ingetogen elegantie en de harmonie van imperfecties.

Vol inspiratie

Hopelijk konden we je een beetje laten meegenieten van al het moois dat er op de Cersaie beurs van dit jaar te vinden was en kun je vol inpsiratie in het weekend starten! Als de nieuwe series bij ons verkrijgbaar zijn, laten we het natuurlijk direct weten via onze sociale media kanalen. Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Kayleigh

Ik ben Online Content Creator bij Tegelstudio en houd je op de hoogte van de nieuwste collecties, trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels en sanitair. Mijn specialiteit, trends en lifestyle onderwerpen!

Toon alle artikelen van Kayleigh.

Dit vind je misschien ook interessant