Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Janou | 18-03-2022 2 Minuten

Tijdloze tegels uniek maken

Wil je graag voor tijdloze grijze tegels gaan, maar ben je bang dat dit op den duur erg saai kan worden? In deze blog leggen we je uit hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw verschillende (woon)ruimtes met deze tegels toch speciaal kunt maken.

Tijdloze tegels uniek maken

Gezelligheid in huis

Je wilt graag mooie, gezellige ruimtes creëren in jouw droomhuis, waarin jij je optimaal op je gemak voelt. Trendy decor tegels in spannende kleuren of met excentrieke designs vindt je erg mooi, maar je bent bang dat je er snel op uitgekeken raakt of dat deze geen jaren mee kunnen? Dan kun je natuurlijk ook voor iets neutralere, tijdloze tegels gaan en op een andere manier kleur of prints toevoegen aan de verschillende ruimtes. Planten doen ook wonderen! Wat dacht je bijvoorbeeld van kranen, waskommen, greepjes in een andere kleur?

Accessoires

Je kunt je tijdloze tegels eenvoudig net dat beetje extra geven door middel van het gebruik van accessoires in verschillende kleurtinten. Zo voeg je direct wat meer warmte toe. Ook prints kunnen ervoor zorgen dat de ruimtes wat speelser en gezelliger ogen. Mocht je na een tijdje de kleuren of prints van de accessoires toch niet meer helemaal bij jou of de rest van de inrichting vinden passen, kun je deze een stuk makkelijker aanpassen of vervangen dan wanneer je uitgekeken bent geraakt op de tegels. Nog een voordeel: bij neutrale, grijze tegels past werkelijk alles! Hierdoor kun je dus letterlijk nog alle kanten op met betrekking tot de aankleding van de rest van de (woon)ruimtes. Ga je voor intense tinten, pastelkleuren of misschien wel kleurrijke motiefjes? Alles kan en mag!

Rust

Wil je toch liever wat meer rust creëren en wellicht niet te veel met andere kleuren of prints werken? Zodat je thuis echt een plek creëert waar je optimaal tot rust kunt komen en kunt ontspannen. Dit kan eenvoudig door de tijdloze grijze tegels te combineren met andere tinten grijs. Bang dat het daardoor saai wordt, hoef je overigens helemaal niet te zijn! Als je werkt met verschillende kleurnuances zul je zien dat deze het geheel juist een spannend effect geven. Er zijn zo veel opties, en het ene grijs is zeker het andere niet. Wanneer je daarnaast kiest voor sterk lijnenwerk, diverse materialen en formaten om het nog meer tot leven te brengen.

Tijdloos

Een grijze tegel wordt niet voor niks tijdloos genoemd, deze tegels zijn namelijk super praktisch, gaan nooit uit de mode en passen werkelijk bij alle accessoires. Je kunt er veel verschillende kanten mee op, en om de zoveel tijd met een paar simpele aanpassingen toch weer een nieuwe, frisse look creëren. Hierdoor kun je er eenvoudig je eigen unieke touch aan geven, en de (woon)ruimtes precies zo inrichten als jij graag wilt.
Janou

Ik ben Social Media Marketeer bij Tegelstudio en verzorg content voor alle Social Media kanalen binnen dit bedrijf. Ik houd je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen & trends en deel inspiratie voor alle ruimtes in en rondom huis.

Toon alle artikelen van Janou.

Dit vind je misschien ook interessant