La Fabbrica | Tegelstudio.nl
Trusted Shops Tegelstudio.nl Cashback

La Fabbrica

la-fabbrica-il-cerreto
Van modern tot rustiek

La Fabbrica SpA is een historisch Italiaans bedrijf opgericht in '94, gespecialiseerd in de productie en verkoop van keramische tegels voor vloeren en wanden, en ook behang van hoge kwaliteit.  Om zeer verschillende markten te bedienen, gekenmerkt door verschillende smaken en behoeften, heeft de fabriek haar productassortiment sterk uitgebreid met collecties die alle marktsegmenten kunnen bestrijken: van moderne tot rustieke producten, van outdoorcollecties tot producten die natuursteen of hout reproduceren en natuurlijk het produceren van grote maten tegels.

Daarnaast heeft het bedrijf een nieuw merk gecreëerd, AVA Ceramica genaamd, dat zich toelegt op de grote platen tot 160x320cm, het behang en de producten voor bekleding.

Alle series vertegenwoordigen producten met een echte toegevoegde waarde, zowel technisch als esthetisch: elke collectie wordt versterkt door een brede waaier aan decors en afwerkingen en de specificaties van elke afzonderlijke tegel voldoen aan de kwaliteitsnormen die door de markt worden vereist.

la-fabbrica-space
Binnenkort ook via onze Webshop verkrijgbaar

Binnenkort zullen de collecties van La Fabbrica ook beschikbaar zijn
via onze Webshop.
Wij kunnen alle collecties van La Fabbrica leveren, voor meer informatie of vragen graag een e-mail naar info@tegelstudio.nl.

Kijk voor alle collecties op https://www.lafabbrica.it/
la fabbrica imperial
la fabbrica il cerreto
la fabbrica il cerreto
la fabbrica space
la fabbrica space
la fabbrica il cerreto