Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Castelvetro

Ontwerp en kwaliteit uit het noorden van Italië

Sinds 1971 produceert Castelvetro keramische tegels met het oog op kwaliteit en design.
Vanaf het begin was men enthousiast over de vele mogelijkheden van de tegels: oppervlakte, kleur, formaat - Elke factor is van invloed op het effect van een tegel. Tot nu toe heeft het Italiaanse bedrijf veel verschillende ontwerpen ontwikkeld en hoge esthetische eisen gesteld aan zijn producten.
Door continu onderzoek was Castelvetro altijd in staat om de nieuwste trends te verwerken en buitengewone ideeën en ontwerpconcepten te implementeren. Hetzelfde Castelvetro hecht groot belang aan technologische innovatie: Dus de tegels zijn niet alleen optisch, maar ook praktisch state-of-the-art.

Tegels: samenspel van mens en techniek.

Technologie fascineert. Maar technologische innovatie moet altijd de weg van de mens volgen.
Voor Castelvetro betekent dit dat de mens altijd het referentiepunt is bij het ontwerpen van nieuwe tegels.
Alle tegels en series zijn speciaal ontworpen voor de behoeften van de klant.
Het gaat schoonmaken, de duurzaamheid en een breed scala van diverse maten tegels. Het draait allemaal om veelzijdigheid en potentieel gebruik.
Zijn de tegels ontworpen voor privégebruik of zelfs ontworpen om drukke gebieden te verfraaien? Al deze punten spelen een rol bij de productie van een nieuwe serie
Castelvetro houdt met al deze punten rekening bij de ontwikkeling van nieuwe series.
Meer informatie over de Castelvetro Fusion-serie vindt U via de link boven aan de pagina!
Ontdek de serie Castelvetro Fusion bij ons tegen scherpe prijzen.

Castelvetro en het milieu

Bijna ieder bedrijf houdt met zijn productieprocessen rekening met het milieu.
Maar Castelvetro neemt zijn maatregelen voor milieubescherming echt serieus.
Al in 1999 ontving ze voor een project voor energie- en waterrecycling in de keramische drooginstallatie de ENEA Sustainable Development Award.
Sindsdien verbetert Castelvetro haar duurzame productie van tegels door een gestage ontwikkeling.
Bijvoorbeeld door de installatie van een van de meest milieuvriendelijke ovens in de keramische industrie in het jaar 2009.

  • Castelvetro: Italiaanse flair en stijlvolle esthetiek
  • Meer informatie over de Castelvetro Fusion-serie!
  • Ontdek de serie Castelvetro Naturae Aequa!
  • Hier in de Tegel-Studio! Castelvetro: Italiaans merkkeramiek tegen gunstige prijzen.

Het ontwerp spreekt boekdelen.

Series zoals de hout-look serie Naturae Aequa getuigt van de hoge normen van Castelvetro voor zijn producten. Naturae Aequa is niet zomaar een reeks hout-look. Het is met veel aandacht voor detail ontworpen om het een expressief en modern karakter te geven. Diepe structuren aan de oppervlakte en duidelijk zichtbare insluitsels maken de serie authentiek. Tegelijkertijd ontstaat het typische huiselijke gevoel dat alleen houten vloeren kan geven. Maar Naturae Aequa, dankzij de overtuigende hout-look, brengt net dat speciale gevoel bij u thuis en is ideaal te combineren met vloerverwarming.
Keramisch parket in de beste uitvoering!

Castelvetro FUSION

Minimalistisch en puur. Expressionistisch. De Fusion-serie is waarschijnlijk de meest populaire serie van Castelvetro. De trendy betonnen stijl combineert een keuze uit verschillende kleuren en twee verschillende oppervlaktestijlen. Voor alle series van de fabrikant geldt: op de eerste plaats komen: levensduur, gemakkelijk onderhoud en een groot aantal verschillende ontwerpen. Voor binnen of buiten, voor muur of vloer - verfraai uw huis of appartement met Italiaanse tegels van een meesterhand. Ontdek Castelvetro in onze Tegel Studio Online Shop!