Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Castelvetro Woodland

Het karakter van de natuur

Castelvetro Woodland is een collectie geïnspireerd op de puurste en meest ongerepte natuur. De landelijke, inspirerende allure van Woodland brengt een frisse twist van elegantie tot de essentiële elementen van de natuur, waardoor elk interieur wordt omgetoverd tot een warme omgeving die bruist van leven.

Ontwerp uit het noorden van Italië

Sinds 1971 produceert Castelvetro keramische tegels met het oog op kwaliteit en design. Vanaf het begin was men enthousiast over de vele mogelijkheden van de tegels: oppervlakte, kleur, formaat - Elke factor is van invloed op het effect van een tegel. Tot nu toe heeft het Italiaanse bedrijf veel verschillende ontwerpen ontwikkeld en hoge esthetische eisen gesteld aan zijn producten.

Door continu onderzoek was Castelvetro altijd in staat om de nieuwste trends te verwerken en buitengewone ideeën en ontwerpconcepten te implementeren. Castelvetro hecht groot belang aan technologische innovatie. Dus de tegels zijn niet alleen optisch, maar ook in praktische zin state-of-the-art.

Castelvetro en het milieu

Bijna geen enkel bedrijf houdt met zijn productieprocessen rekening met het milieu. Castelvetro neemt zijn maatregelen voor milieubescherming echt serieus. Al in 1999 ontving ze voor een project voor energie- en waterrecycling in de keramische drooginstallatie de ENEA Sustainable Development Award. Sindsdien verbetert Castelvetro haar duurzame productie van tegels door een gestage ontwikkeling. Bijvoorbeeld door de installatie van een van de meest milieuvriendelijke ovens in de keramische industrie in het jaar 2009.

Tegels: een samenspel van mens en techniek.

Technologie fascineert. Maar technologische innovatie moet altijd de weg van de mens volgen. Voor Castelvetro betekent dit dat de mens altijd het referentiepunt is bij het ontwerpen van nieuwe tegels. Alle tegels en series zijn speciaal ontworpen voor de behoeften van de klant.Gaat het om schoonmaken, de duurzaamheid, of het brede scala van diverse maten tegels. Het draait allemaal om veelzijdigheid en potentieel gebruik. Zijn de tegels ontworpen voor privégebruik of zelfs ontworpen om drukke gebieden te verfraaien? Al deze punten spelen een rol bij de productie van een nieuwe serie.
Castelvetro houdt met al deze punten rekening bij de ontwikkeling van nieuwe series.

Meer informatie over de Castelvetro Fusion-serie vindt U via deze link of boven aan de pagina!
Ontdek de serie Castelvetro Fusion bij ons tegen scherpe prijzen.