Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Ascot Ceramiche
Natuurlijke materialen

Ascot Ceramiche werd in 1973 opgericht in de keramiekwijk Sassuolo en is sindsdien een van de toonaangevende merken in de Italiaanse keramische industrie.

Vanaf het begin specialiseerde Ascot Ceramiche zich in onderzoek naar natuurlijke materialen, klei en mineralen, die door middel van technologische processen wand- en vloeroppervlakken worden van uitstekende kwaliteit, vakmanschap en weerstand.
Het merk heeft de afgelopen twintig jaar talloze samenwerkingen met architecten en ontwerpers uitgevoerd, waaronder Roberta Luppi, Claudio La Viola, Boris Tellegen en de Keith Haring Foundation, om er maar een paar te noemen die hebben bijgedragen aan het grote succes van het merk.

Tegenwoordig verandert het merk van uiterlijk en ondergaat het een periode van transformatie, aangezien het is overgenomen door de multinational Victoria PLC. De fabrikant en internationale distributeur van innovatieve vloerproducten, streeft ernaar om nog effectiever en sneller in elke marktbehoefte te voorzien, door te reageren met diensten en producten die tegemoetkomen aan de uitdagingen die de toekomst voor ons in petto heeft.
Binnenkort ook via onze webshop verkrijgbaar

Binnenkort zullen de collecties van Ascot Ceramiche ook beschikbaar zijn via onze webshop.
Wij kunnen alle collecties van Ascot Ceramiche leveren, voor meer informatie of vragen graag een e-mail sturen naar: info@tegelstudio.nl.

Kijk voor alle collecties op: https://ascot.it/en/collections-ascot/