Sample tegels
placeholder flag Leverland
tegelstudio.nl monster cashback
Op maandag 10 april zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend.
Kom dus op 2e Paasdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.
Het magazijn blijft echter gesloten voor afhaal en opent dinsdag 11 april weer als gewoonlijk.

Sample tegels

Sample tegels Cashback-Actie

De sample pakketten bestaan uit twee, drie of vier proeftegels in het formaat 30x30 cm. De tegels in de verschillende verpakkingen kunnen verschillende kleuren hebben binnen een serie of uit totaal verschillende series komen.
Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een houtlook in neutrale tinten, maar weet je niet welke kleur je het mooiste vind, dan kun je bijvoorbeeld het Houtlook Mix proefpakket bestellen. Dit pakket bevat vier kleuren 2 uit de Eiche en 2 uit de Artwoord serie van het merk Novabell. Het pakketje wordt direct naar je huis gestuurd zodat je de vier kleuren van dichtbij kunt zien.
Of twijfel je tussen 2 tinten uit 1 serie, bestel dan het sample pakket van de betreffende serie, bijvoorbeeld het sample pakket Sant Agostino Oxidart.

Denk je al te weten welke tegel jou voorkeur heeft, maar wil je toch nog een keer kijken hoe de tegel er bij jou thuis uitziet, bestel dan een losse sample tegel. Een losse sample tegel is ook handig bij het uitzoeken van een keuken of eventueel het meubilair.

We kunnen van verschillende fabrieken en series sample tegels aanbieden. De rode button op de website geeft aan of dit mogelijk is.

Welke maat hebben de Sample tegels?

We sturen de samples elk op het originele formaat van de tegel. Zo krijgt u als klant de beste indruk van het product en kunt u de tegel direct ter plaatse neerleggen. Houd er rekening mee dat er tegelseries worden geproduceerd met veel kleurvariatie. Hierdoor zal 1 tegel slechts een indicatie geven. De sample tegel kan qua kleur ook afwijken van de uiteindelijk geleverde vloer. Bij het verzenden van samples worden tegels vanaf een lengte van 100 cm in het midden doorgesneden.

De sample tegels verrekenen

Vanaf een bestelwaarde van 500 euro verrekenen wij de kosten van de sample tegel tot een maximum van 30 euro. In het bestelproces kunt u uw bestelnummer specificeren voor de ontvangen sample zending. Nadat we uw gegevens hebben geverifieerd, ontvangt u een afzonderlijke creditnota tot een maximum van 30 euro en storten wij u het geld terug na levering van de geplaatste order.

Let op!

We pakken alle sample tegels naar ons beste weten in. Toch kan het altijd voorkomen dat het pakket door het transport stuk gaat. Stuur ons in dit geval een foto met korte info per e-mail. De daadwerkelijke tegellevering gaat via onze eigen transporteur op europallets.