Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

(Natuur)Steenlook Keramische Terrastegels van 2cm dik

Steenlook keramische terrastegels bieden de perfecte balans tussen de tijdloze schoonheid van natuursteen en de duurzaamheid van keramiek. Deze terrastegels brengen de rustieke charme van natuursteen naar jouw buitenruimte, en dat met alle voordelen die keramische tegels te bieden hebben. Een terras is een verlengstuk van jouw leefruimte, een plek om te ontspannen, te genieten en herinneringen te creëren. Steenlook keramische terrastegels vangen de natuurlijke essentie van steen in prachtige details en kleurschakeringen. Of je nu houdt van de klassieke uitstraling van kalksteen of de robuuste textuur van leisteen, deze tegels bieden de authentieke uitstraling die je zoekt. 

Ze weerstaan moeiteloos de uitdagingen van de buitenomgeving, of het nu gaat om regen, zonneschijn of koude temperaturen. Hierdoor behouden ze hun schitterende uiterlijk en structuur, seizoen na seizoen. En het beste is dat ze weinig onderhoud vergen. In tegenstelling tot natuursteen hoef je je geen zorgen te maken over speciale behandelingen; een eenvoudige reiniging volstaat om ze in topconditie te houden. Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van natuurlijke pracht en duurzaamheid, dan zijn steenlook keramische terrastegels de ideale keuze.

Best Seller Series

Alle artikelen