Tegel Look - Bekijk nu onze Top Selectie | Tegelstudio.nl
placeholder flag Leverland
tegelstudio.nl monster cashback
Op maandag 10 april zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend.
Kom dus op 2e Paasdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.
Het magazijn blijft echter gesloten voor afhaal en opent dinsdag 11 april weer als gewoonlijk.

Tegel Look

Of je nu opzoek bent naar inspiratie of al een specifiek idee hebt van de tegel die je wilt: onze tegel looks geven je de kans om je te laten overtuigen door de veelzijdigheid aan exclusieve merktegels. Of het nu gaat om beton- of steenlook tegels, marmer- of houtlook tegels, decoratieve of XXL-tegels: inspiratie opdoen wordt een belevenis in een van onze tegel looks! Alle bijpassende tegels staan in de zes categorieën zodat je alleen hoeft te beslissen in welke look jij je eerst wilt onderdompelen.

 
TEGELWERELD BETONLOOK

Tegels in betonlook zijn uitermate geschikt voor een minimalistisch woonkarakter tussen een chique en industriële look. Een van de bekendste series met deze moderne uitstraling is de Imola Ceramica Azuma. Expressief en toch eenvoudig en terughoudend, de betonlook maakt indruk met warme en koele grijstinten. Betonoptiek staat niet langer voor geprefabriceerde gebouwen en gebrek aan inspiratie - integendeel! In de 21e eeuw heeft de betonoptiek zich ontwikkeld tot een uitstraling die zich zowel in de architectuur als in de particuliere woonruimtes heeft ontwikkeld.
TEGELWERELD STEENLOOK

Steenlook tegels - ruw en natuurlijk. De tegels in onze steenlook werelden zijn net zo divers als stenen van over de hele wereld. De bekende serie van Emil Ceramica Chateau is door de nabootsing van castlestones een van onze best verkochte series in de tegelwereld Steenlook. Tegels met steenlook variëren van donkere, koele tinten tot warme, mediterrane nuances, waardoor je volledige vrijheid hebt om in je eigen huis te ontwerpen. Tegels met een steenlook worden perfect nagebootst. Denk hierbij aan een grote verscheidenheid aan steensoorten, waaronder kalk, zandsteen, graniet en nog veel meer. Of het nu gaat om de ruige kust van Noorwegen of de bijzondere tinten van mediterrane landschappen, met tegels in steenlook kun je jouw huis of terras naar jouw favoriete vakantiebestemming inrichten.
TEGELWERELD HOUTLOOK

Tegels met een houtlook combineren alle voordelen van hout maar hebben ook de positieve eigenschappen van keramiek. Hout roept een warme en gezellige sfeer op, geeft een huiselijk karakter en straalt tegelijkertijd natuurlijkheid uit. De Italiaanse tegel Marazzi Treverkhome biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het ontwerpen van discrete, tijdloos mooie vloeroppervlakken in badkamers, woon en slaapruimtes. Het is onderhoudsvriendelijk en overtuigt door zijn bijzonder authentieke uitstraling. Of het nu gaat om de natuurlijke nerven of de fijnste reliëfs die niet van echt hout te onderscheiden zijn, met tegels in houtlook haal je een stukje natuur in je eigen huis.
TEGELWERELD MARMERLOOK

Marmer-look tegels combineren elegantie en klassieke moderniteit. Marmer ziet er bijzonder nobel uit en is al duizenden jaren een populair handwerkgoed. Sculpturen en woonobjecten van marmer worden als extravagant en bijzonder waardevol beschouwd. Marmerlook tegels zorgen voor deze luxe sfeer in uw eigen huis - op de vloer en / of aan de muur! Met marmertegels kun je ruimtes een heel bijzondere sfeer geven die doet denken aan de luxe en prestige van luxe restaurants, wellness huizen of hotels. Met behulp van de modernste productietechnieken wordt een grote verscheidenheid aan marmersoorten nagebootst in onze marmerlook tegelselectie.
TEGELWERELD METAALLOOK

Wanneer je een echte eyecatcher wilt in huis kun je kiezen voor een van onze vloeren in de categorie metaallook tegels. Bijna niet van echt metaal te onderscheiden, maar wel kras vast en makkelijk in onderhoud. Metaallook tegels geven een bijzondere, industriële uitstraling aan je woning en geven de ruimte een moderne twist. De serie van Sant Agostino Oxidart biedt door zijn scala aan kleuren en dessins vele mogelijkheden en opties voor jouw ruimtes. Tegels in metaallook zijn geïnspireerd op diverse metalen in alle mogelijke verschijningsvormen: strak glanzend of met natuurlijk verval, zoals roest en andere verkleuringen.
TEGELWERELD VISGRAATLOOK

Helemaal de trend van nu, houtlook tegels leggen in een visgraatmotief zodat er een visgraat vloer ontstaat. Het keramische parket ofwel de keramische tegels worden haaks tegen elkaar geplaatst waardoor er een traditioneel visgraat motief ontstaat. Visgraat houtlook tegels zijn er in diverse maten en kleuren. Van lichte eiken motieven tot lichte en donkere grijstinten. Een bekende en goedlopende serie die wij aanbieden is de Novabell Eiche in diverse kleur en houtsoorten. Een visgraat motief kun je natuurlijk niet alleen leggen met houtlook tegels. We zien ook steeds vaker andere vormen en structuren terugkomen als trend. Een mooi voorbeeld is de Marazzi Lume die je in visgraad verband kunt plaatsen op de wand.