Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Sant' Agostino Oxidart

Keramiek en metaal

Sant Agostino Oxidart experimenteert met de oneindige transformaties van metaal, met tegels die worden geoxideerd bij langdurige blootstelling aan de elementen onder verschillende weersomstandigheden en licht. Tegelijkertijd worden ze op verschillende manieren verhit, gebrand en geëtst. Hierbij wordt onderzoek omgezet in een exclusieve lijn van porcellanato, met een verfijnde stedelijke stijl.

Dankzij speciale technieken en een unieke gebruik van de meest innovatieve digitale technologie vormt het oppervlak door de werking van de diverse materialen van de behandelde tegels een perfect beeld in heldere kleuren.

Het voorbeeld kan van natuurlijke oorsprong zijn, maar vak wordt de fantasie gebruikt om iets speciaals te creëren. Een steen, een muur, een schilderijen kan als inspiratiebron gelden. Het is de creativiteit die gebruik makend van de speciale metalen toevoegingen iedere tegel tot een klein kunstwerkje veranderd.
Vier porcellanato tegels waarvan twee soorten effect: zwart en ijzer met een iriserende corrosie op de randen van de tegel.

Sant-Agostino-Oxidart-Iron-120x120 Sant-Agostino Oxidart-Iron-120x120

Sant-Agostino-Oxidart-Black-120x120
Sant-Agostino Oxidart-Black-120x120
Koper en zilver waarbij door middel van zuren corrosie wordt versterkt en de tegels streepachtig maken.

Sant-Agostino-Oxidart-Silver-HexagonSant-Agostino Oxidart-Silver-Hexagon

Ecoquality. 

Ceramica Sant'Agostino is het eerste bedrijf dat een totale compensatie van CO2-uitstoot bereikt bij diverse collecties. Deze is gecertificeerd door Bureau Veritas als het keramische product dat wordt verkregen door de hoeveelheid koolstofdioxide die tijdens de hele productiecyclus vrijkomt volledig te compenseren.

 Veritas Certificaat

Dit belangrijke resultaat werd bereikt dankzij een complex actieprogramma genaamd Ecoquality. Hierdoor behaald het bedrijf een zeer hoog efficiëntieniveau. Daarnaast draagt Ceramica Sant'Agostino bij aan het milieu door groene projecten te financieren die worden uitgevoerd door internationale instanties in gebieden die worden onderworpen aan woestijnvorming.